Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Video
Katalogo kategorijų

Hellions, Šilutės motociklininkų klubas

Motociklininkų klubas
Kontaktiniai duomenys
Pramonės g. 5
LT-99166 Šilutė
tel.: +370 441 62411
Raktiniai žodžiai
Pagrindinės kategorijos
Kitos kategorijos
Nuotraukos
Žemėlapis
Duomenys atnaujinti: 2024.03.29       Peržiūrėta: 1428    

Šilutės motociklininkų klubas „Hellions“ gyvuoja jau daugiau nei vienerius metus. „Hellions“ vardu pakrikštytas šilutiškių baikerių klubas amerikiečių  šnekamojoje kalboje reiškia – padaužos, nenuoramos. Mes šiuo vardu pasivadinę Šilutės baikeriai subūrėme į bendraminčių ir gerų draugų būrį, kurių bendras tikslas – kelionės ir šios transporto priemonės populiarinimas.

Klubo įkūrimo užuomazgos prasidėjo dar 2005 metais, kai keletas šilutiškių  organizuodavo bendrus pasivažinėjimus motociklais, kartu vykdavo į  baikerių renginius. Aistra motociklams vienijo vis daugiau Šilutės miesto gyventojų, į bendraminčių ratą įsijungė  ir motociklininkai iš Klaipėdos.

Ilgai netrukus nenusakomas laisvės pojūtis patiriamas skriejant motociklu Šilutės motociklininkų branduolį pastūmėjo įkurti motociklininkų  klubą – asociaciją „Hellions“. Atsakingais asmenimis paskirti septyni baikeriai ėmėsi ruošti klubo įstatus, vidaus taisykles, kad galėtų įregistruoti klubą. Jau 2008 metais, kovo mėnesį, VII – ajame Lietuvos baikerių kongrese mes šilutiškiai save pristatėme kaip pilnateisiais baikerių klubo „Hellions“ nariais, o VIII – ajame baikerių kongrese buvo išspręstos emblemos ir antsiuvų suteikimo klubui klausimai. 2009 metais, rugsėjo 5 – ąją dieną, Kaune, X  - ajame Lietuvos baikerių kongrese buvo patvirtintos šilutiškių baikerių klubo „Hellions“ spalvos ir baikerių klubui buvo suteiktas MCC statusas. Nuo baikerių klubo „Hellions“ įsikūrimo pradžios Šilutės baikeriai drauge su prie mūsų prisjungusiais klaipėdiškiais tapome lyg viena šeima.

Nors daugelį  dar baugina neįprasta mūsų kaip baikerių išvaizda bei griausmingai kaukiantys motociklai, tačiau šie žmonės myli motociklus. Mes turime savas taisykles, savo gyvenimo ritmą ir kupiną  nuotykių bei išbandymų kasdienybę. Mus baikerius vienija viena dvasia – aistra motociklams ir tvirta draugystė. Kiekviena kartu įveikta kliūtis mus dar labiau suartina.

Ką jaučia baikeris, ką jis išgyvena lėkdamas nuotykių keliu aprašyti neįmanoma, tai reikia išgyventi, patirti pačiam. Tai begalinis laisvės pojūtis, kuris susimaišo su adrenalino kiekiu. Mes baikeriai –  žmonės, kurie nebijo nieko, iškilusias kliūtis esame linkę  spręsti, o ne nuo jų slėptis ir bėgti. Mus visus vienija laisvės filosofija, kurios dėka gyvenimo išbandymai priimami su plačia šypsena veide.

„Hellions“ -  tai uždaras baikerių klubas. Norint į jį įstoti reikia turėti klubo nario rekomendaciją, po kurio laukia ir bandomasis laikotarpis. Narystė yra patvirtinama klubo senbuvių. Mes baikeriai laikomės tam tikros etikos, jaučiame atsakomybę vienas prieš kitus, puoselėjame klubo tradicijas.

Taigi, jei nusprendėte tapti klubo nariu nusiteikite, kad prieš pasipuošiant baikerių klubo liemene teks įrodyti, kad esate to vertas.