Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų

Augueco Dūzginėlis, Privatus vaikų darželis

Privatus vaikų darželis - mokykla
Kontaktiniai duomenys
L. Giros g. 44
LT-06325 Vilnius
tel.: +370 687 20314
ingrida@duzginelis.lt
http://www.augueco.lt
Įmonės darbo laikas
Pir-Pen 07:30-18:30
Raktiniai žodžiai
Augueco Dūzginėlis, Privatus vaikų darželis - mokykla, laisvalaikio ir pramogų organizavimas
Pagrindinės kategorijos
Nuotraukos
Žemėlapis
Duomenys atnaujinti: 2024.03.28       Peržiūrėta: 3699    

"Augueco Dūzginėlis" - pati pirmoji "Augueco namų" dalis, nuo kurios ir buvo pradėtas kurstyti šių namų židinys. Tai pirmas privatus ir pirmas ekologinis vaikų darželis Lietuvoje. "Augueco Dūzginėlyje" dūzgia keturios vaikų grupės: 2 - 3 m. ( grupėje iki 8 vaikų), 3 - 4 m. ( iki 10 vaikų), 4 - 5 m. ir priešmokyklinė grupė ( iki 12 vaikų). 

AUGUECO DŪZGINĖLIO

Vizija - skaidriausias ir įtakingiausias sveiko žmogaus, sveikos šeimos, sveikos švietimo sistemos ir sveiko verslo tinklas Lietuvoje.

Misija - remiantis senosiomis lietuviškomis ir moderniausiomis pasaulinėmis švietimo, ekonomikos ir socialinėmis sistemomis, ugdyti vaikus, kad jie augtų laisvos, savarankiškos, kūrybingos, sveikos ir dvasingos asmenybės, džiuginančios savo šeimas ir patriotiškai atstovaujančios savo šaliai visame pasaulyje.  

Tikslai - 2011 m. - "Augueco" - sveikos pedagogikos ir sveikos gyvensenos kompasas nuo lopšio iki lazdos. 2012 m. - "Augueco" - įtakingas ir patyręs patarėjas švietimo, šeimos ir sveikatos verslo klausimais. 2013 m. - "Augueco namai" - Sveikiausias smulkaus verslo Lietuvoje pavyzdys.

Istorija- pirmas privatus ir pirmas ekologiškas vaikų darželis "Dūzginėlis" (nuo 2010 m. - "Augueco Dūzginėlis") Lietuvoje veikia nuo 2001 m. Vaikus profesionaliai mokyklai ruošia pedagogės-edukologės Aida Ribačiauskienė, Daiva Pociūtė, Rūta Karelina, Marija Jasevičiūtė ir muzikos mokytojai Donata ir Mantas Sirtautai. ( Evelina Lauciūtė - Grigienė ir Agnė Purkėnė - šiuo metu išėjusios motinystės atostogų). Čia auklėjama pagal vokiečių pedagogo Frydricho Friobelio sistemą, kurios pagrindinis motyvas - vaikas - tai gėlė, kuriam irgi reikia saulės, šilumos, rūpesčio, laisvės augti bei teisingos priežiūros (iš čia ir kilo pavadinimas ,,vaikų darželis“, vokiškai - "Kindergarten").

Čia ugdomi sveikos gyvensenos pagrindai. Puoselėjama sveika mityba. Kasdien sportuojama ir praktikuojama joga.
Čia žengiama koja kojon su Lietuvos Sveikuolių sąjunga ir Lietuvos sveikos gyvensenos ir natūralios medicinos rūmais.


ĮMONĖS PASIŪLYMAI
Čia ugdomi sveikos gyvensenos pagrindai