Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų

Pegasus artis, asociacija

Modelių Agentūra. Fotostudija.
Kontaktiniai duomenys
Radvilėnų pl. 28 / S. Moniuškos g. 2
Kaunas
tel.: +370 37 438131
mob.: +370 620 86632
info@modeliuagenturapegasus.lt
http://modeliuagenturapegasus.lt
Įmonės darbo laikas
Ant-Pen 09:00-18:00, Sek 11:00-16:00
Raktiniai žodžiai
Modelių agentūra, Pegasus, modeliai, fotomodelis, modelis,
Kitos kategorijos
Nuotraukos
Žemėlapis
Duomenys atnaujinti: 2024.04.25       Peržiūrėta: 2316    

Modelių Agentūra "Pegasus" siekia: kad mūsų modeliai taptų garsiausių pasaulio mados namų, bei žinomų reklamos kampanijų veidais!

Modelių agentūra dirba, kad mūsų modelių agentūros modeliai taptų garsiausių pasaulio mados namų, žinomų reklamos kampanijų, produktų veidais!

Fotomodelis naujo produkto reklamoje. Fotomodelis garsiame žurnalo viršelyje. Modelis ant podiumo demonstruoja madingiausius rūbus. Modelis... Modelis... Modelis... Tas kerintis ir užburiantis žodis, svajonių darbas. Modelio darbas kupinas naujovių, emocijų, kelionių po įvairias pasaulio šalis, susitikimo su naujais žmonėmis, kupinas aplinkinių dėmesio ir ne tik. Modelis ir fotomodelis visuomet dėmesio centre.

Įvairūs prodiuseriai bei projektų vadovai beveik visada randa tinkamų fotomodelių ir modelių veidų savo projektams mūsų modelių ir fotomodelių duomenų bazėje, todėl modeliui ar fotomodeliui likti nepastebėtam beveik neįmanoma. Modeliai ir fotomodeliai kviečiami dalyvauti įvairiose atrankose („kastinguose“), laidų ar renginių filmavimuose, šventėse, pristatymuose, konkursuose ir t.t.


ĮMONĖS PASIŪLYMAI
Išdrįskite žengti žingsnį savo svajonės link – tapkite modeliu!