Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų

Nepriklausomas Vision atstovas

Biologiškai aktyvūs maisto papildai. Išsami specialisto konsultacija. Profesionalūs patarimai.
Kontaktiniai duomenys
.
.
tel.: +370 610 64688
mob.: +370 610 64688
aldona@prim.lt
Raktiniai žodžiai
Vision maisto papildai vaikams, Regėjimo papildai, Vision maisto papildai suaugusiesiems, Biologiškai aktyvūs maisto papildai, konsultavimas, patarimai,
Pagrindinės kategorijos
Kitos kategorijos
Nuotraukos
Žemėlapis
Duomenys atnaujinti: 2024.03.29       Peržiūrėta: 1793    

Veiklos sritis

Kompanija "Vision International People Group" - viena stambiausių kompanijų, šiandien pristatanti pasaulio rinkoje prekes sveikatai ir ilgaamžiškumui.

Vision produkcija gaminama griežtai laikantis tarptautinių GMP standartų, sertifikuota ir užregistruota visų šalių, kuriose kompanija vykdo savo veiklą, oficialiose institucijose. Prekės su kokybės ženklu „Vision International People Group" patenka į rinką tiesioginio platinimo būdu per nepriklausomų distributorių tinklą.

Sąlygos, kuriomis gyvena šiuolaikinis žmogus, dažniausiai yra nepalankios jo sveikatai. Kartais jų neįmanoma pakeisti. Bet vis dėl to daugumą iš jų, turinčių įtakos žmogaus sveikatos būklei, galima pakeisti. Vienas iš pavyzdžių galėtų būti mūsų mityba, miego ritmas, tarpusavio bendravimas ir pan. Visi šie faktoriai yra individualaus pasirinkimo rezultatas, kurį renkasi žmogus, remdamasis savo asmenine vertybių sistema. Būtent vertybių sistema apsprendžia žmogaus elgesį, jo įpročius, prioritetus. Visa tai yra vadinama gyvenimo stiliumi.

Puikios Sveikatos Pasirinkimas - tai asmeninis žmogaus pasirinkimas. Vis dėlto, vienam žmogui toks pasirinkimas nėra lengvas. Žmogui reikalinga bendraminčių pagalba, kadangi mes dažniausiai esame verčiami padaryti svarbius asmeninius sprendimus sąlygomis, kai blokuojama teisinga informacija; pavyzdžiui, mus spaudžia triukšminga reklama, kuri įtikinėja mus pirkti prekes, kurios yra kenksmingos mūsų sveikatai, kaip pavyzdžiui cigaretės, alkoholis, greitas maistas ir kt. Pasipriešinti tokiai ,,reklamos tironijai" yra įmanoma tik drauge su bendraminčių, sąmoningai apsisprendusių sveikatos labui, pagalba.

Šiandien tūkstančiai žmonių visame pasaulyje turi būti dėkingi VISION distributoriams, PSP filosofijos skleidėjams, padedantiems teisingai pasirinkti. Tokiu būdu Kompanijos kuriama „sveikuolių" bendruomenė yra švyturys, į kurio šviesą orientuosis visi sveikai mąstantys pasekėjai.


ĮMONĖS PASIŪLYMAI
Produktai gauti iš natūralių augalinių žaliavų, naudojant naujausias mokslo technologijas