Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų

Vyno gamybos prekės

Mielės, maistinės medžiagos ...
Kontaktiniai duomenys
Vyčio g. 1
Kaunas
tel.: +370 656 18795
Nuotraukos

 

 

Vyno gamybos prekės

 

 

Mielės

Vyno mielės „MALAGA...

Skirta 30 litrų vyno pagaminti, atsparios didesniam alkoholio kiekiui, paruošimo ir naudojimo instrukcija pridedama.


Vyno mielės „BURGUND 38“

Skirta 30 litrų vyno pagaminti, atsparios didesniam alkoholio kiekiui, paruošimo ir naudojimo instrukcija pridedama.

Mielių paruošimo naudojimui instrukcija: Paimti švarų 0,3l butelį, kuris užpildomas ¾ dalimis paruošto vandens, ir sudėti 3 tris arbatinius šaukštelius cukraus. Sudėtą cukrų gerai išmaišyti ir visą turini padėti, kad atvėstų. Į atvėsusį tirpalą pridėti (apie 0,05g) maistingųjų medžiagų mielėms ir suberti mielių maišelyje esantį turinį, viską gerai išmaišyti ir užkišti butelį vatos gabalėliu ir pastatyti šiltoje vietoje, optimali temperatūra 25-28oC. Maišyti ar suplakti 1-2 kartus per dieną. Po 2-4 dienų kai matysi, kada prasidėjo mielių aktyvavimasis, kaupiasi mielių putos, visą butelio turinį supilti į paruoštą fermentacijai misą, pridėti likusį reikalingą maistingųjų medžiagų mielėms dalį, cukrų, gerai išmaišyti, sandariai užkišti fermentacijos talpą, įstatyti oro vožtuvą ir palikti misą fermentuotis. Mielių maišelio turinys skirtas 30 litrų misos fermentacijai.


RESTART vyno mielės „alcotec“ 49 g.

Restart vyno mielės ''Alcotec Re-Start" naudojamos sustojusio vyno restartavimui.

Restart vyno mielės ''Alcotec Re-Start" naudojamos sustojusio vyno restartavimui, mieles supilti į šiltą vandenį ir palaikyti apie 20 minučių, kad suaktyvėtų. Suaktyvėjusias mieles įterpti į vyną palaipsniui. Rekomenduojama papildomai pridėti maistingūjų medžiagų vyno mielėms.

 


Maistinės medžiagos

Skaidrintojai

Ąžuolo drožlės

Vyno koncentratai


ĮMONĖS PASIŪLYMAI
Mielės, maistinės medžiagos ...