Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų

LYAPIS-98

"Liapis-98" skelbia specialių koncertų metus: Liapis Trubeckoj albumui „Tu palikai" (rus. «Ты кинула») 20 metų!
Nuotraukos

"Liapis-98" skelbia specialių koncertų metus: Liapis Trubeckoj albumui „Tu palikai" (rus. «Ты кинула») 20 metų!

Legendinės grupės „Liapis Trubeckoj“  dvasia vis dar gyva naujojoje Sergejaus Michalkos grupėje - orkestre „Liapis – 98“. 

2018 - aisiais kultiniam albumui „Tu palikai“ (rus. «Ты кинула») sukanka 20 metų.

Tai ypatinga data, todėl šios sukakties garbei „Liapis -98“  išsiruošė į didįjį pasaulio turą! Pirmiausia numatyti koncertai visoje Europoje, Ukrainoje ir Baltarusijoje, o 2018 - ųjų rudenį kolektyvas pratęs turą JAV ir Kanadoje.

- Albumas „Tu palikai“ tapo ne tik mūsų debiutu, bet ir pačiu populiariausiu albumu 90 - ųjų pabaigoje. Mes akimirksniu perėjome iš saviveiklininkų į aukščiausią rokenrolo lygą su gastrolėmis po visą pasaulį ir perpildytais stadionais! Beveik visos dainos tapo nacionaliniais hitais ir juos mintinai moka jau keletas fanų kartų! Norime atšvęsti šios epinės ir žymios plokštelės gimtadienį surengdami didelio masto pasaulio turą ir parodyti unikalią, beveik trijų valandų programą! Geriausi Liapis Trubeckoj laikų hitai, garso megatonai, autorinės instaliacijos ir šviesų šou, jūra jumoro ir pozityvo! Mes vis dar sudarome RADIKALAUS ŠANSONO atlikėjų avangardą. Vaikinukas sėda į „Žaliaakę taksi“ ir skrenda per „Pūgą“ pas tą, kuri „Balta suknele“ „Paliko“ jį ir išrūko į „Eupatoriją“ ... „A – u“ vaikinai, kas per „Ką jūs“?? Laukiame visų rimtuose pasirodymuose! - pasidalijo savo emocijomis Sergejus Michalokas.

„Liapis -98“  - tai Deniso Šurovo būgnai, Deniso Stručenko bosas, Ivano Galuško trombonas, Vladislavo Senkevičiaus trimitas, Pavlo Tretiako gitara, ir žinoma, Sergejaus Michaloko vokalas. 

Vaizdo instaliacijų autorius - Ruslanas Vaškevič, vienas žinomiausių Baltarusijos konceptualių menininkų.

2017 - ųjų išvakarėse Minske įvyko pirmasis Sergejaus Michaloko ir orkestro „Liapis -98“  koncertas. Muzikantui daug laiko praleidus užsienyje, visi bilietai į jo istorinį pasirodymą buvo parduoti per keletą valandų. Tai buvo visiškas Baltarusijos šou verslo rekordas!

Kiekvienas „Liapis -98“  koncertas - tai nuolatinis anšlagas. Žiūrovai skuba išgirsti mėgstamus hitus, todėl bilietai dingsta dar iki koncerto. Orkestro muzikos arsenale parinkti tik auksiniai grupės „Liapis Trubeckoj“  hitai: „Au“, „Tu palikai“, „Balta suknele“, „Obelys“, „Aš tikiu“, „Katinėlis“, „Afrika“, „Eupatorija“, „Kapital“ ir kt. Beprotiška energija, malonumas, Sergejaus Michaloko pašnekesiai ir istorijos laukia žiūrovų orkestro „Liapis -98“  koncertuose.

Pirkti bilietą