Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų

MELAGĖS

Kriminalinė komedija. Anapus durų vyras ir pinigai, o šiapus – 8 moterys…
Nuotraukos
  • REŽISIERIUS Olegas Šapošnikovas (Oļegs Šapošņikovs)
  • Autorius Robertas Tomas (Robert Thomas)
  • Dailininkas Vojtekas Stefanekas (Wojciech Stefaniak)
  • Kostiumų dailininkas Davidas ( Romans Andrejevs-Dāvids)
  • Vertėja Lolija Spurgienė

Vaidina

Visame pasaulyje garsi komedija jau „Domino“ teatre!

Anapus durų vyras ir pinigai, o šiapus – 8 moterys…

Kriminalinė komedija „Melagės“ sukurta pagal žymaus prancūzų rašytojo ir kino režisieriaus Roberto Tomo (Robert Thomas) pjesę „8 moterys“ („8 Femmes“), pelniusią stulbinantį populiarumą ir ne vieną prestižinį apdovanojimą, o pagal ją statyti teatriniai pasirodymai ir kino filmas – pasaulinę šlovę.

Kriminalinė komedija „Melagės“ pasakoja apie nuošaliame dvare gyvenančias aštuonias moteris. Prieš pat didžiąsias metų šventes randamas nužudytas dvaro savininkas – vienintelis vyras aštuonių elegantiškų, gundančių, paslaptingų ir labai gudrių moterų draugijoje. Nekyla jokių abejonių – viena iš jų įvykdė nusikaltimą. Tačiau kuri? Valdinga žmona? Smalsi tarnaitė? Nedėkinga anyta? O gal viena iš mylimų dukterų? Regis, kiekviena iš jų turėjo tam savų priežasčių ir motyvų, tačiau visos deda ranką prie širdies: „Aš nekalta!“. Besiaiškinant nusikaltimą, į viešumą ima lįsti begalė ne tik juokingų, bet ir intriguojančių, tamsių šeimos paslapčių – kas iš tiesų sieja šias aštuonias moteris?

Įtampa auga, emocijos stiprėja, herojų alibi bliūkšta… Ar visgi pavyks išnarplioti šią painią detektyvinę mįslę?

Kriminalinė komedija „Melagės“ kupina elegantiško humoro, komiškų situacijų, intriguojančių siužeto vingių ir  jausmingų dialogų. Spektaklyje atsiskleidžia aštuoni be galo skirtingi, tačiau visapusiškai nuostabūs, aistringi, gilūs ir paslaptingi moterų portretai. Vaidmenis kuria net vienuolika puikių aktorių: Ineta Stasiulytė, Edita Užaitė, Aušra Štukytė, Valda Bičkutė, Gabija Jaraminaitė, Vitalija Mockevičiūtė, Larisa Kalpokaitė, Jovita Balčiūnaitė, Justė Zinkevičiūtė, Brigita Arsobaitė, Agnė Levickaitė.

 www.dominoteatras.lt

KITI RENGINIAI
Visiems Kakės Makės ir jos nuotykių gerbėjams
Netikėtus nuotykius ir aštrias situacijas mėgstantiems žiūrovams.