Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų

Miuziklas ''KAKĖS MAKĖS GIMTADIENIS''

DIDYSIS ŽIEMOS KONCERTAS
Nuotraukos

Miuziklas „Kakės Makės gimtadienis“. Didysis žiemos koncertas!

Žiemomis būna šalta ir niūru, todėl būtina bent kartą susirinkti visiems drauge ir linksmai pašokti bei padainuoti su mylimais personažais iš miuziklo „Kakės Makės gimtadienis“! Kakė Makė, Netvarkos nykštukas,  Šunelis Čiučia, monstrai Mamaisa ir Nanaisa traukia šventinius apdarus ir kviečia į smagiausią įvykį – didįjį žiemos koncertą!  Net Pabaisa Tingiu-nė-Krust sukrutėjo ir  sakė – atvyks!

Spalvingas teatralizuotas koncertas, kuriame skambės vaikų itin pamėgtos populiariausios dainelės iš miuziklo „Kakės Makės gimtadienis“  vyks: lapkričio  17 d. – Panevėžyje, gruodžio  1d.– Klaipėdoje, 16 d.– Šiauliuose, 26 d. – Kaune ir 28 d. – Vilniuje. Džiugi žinia pačių mažiausių tėveliams – vaikai iki dviejų metukų į koncertą  eina nemokamai!

Didžiajam žiemos koncertui rengiasi visi pagrindiniai miuziklo veikėjai: Kakė Makė, Netvarkos nykštukas, šunelis Čiučia ir, žinoma, gigantiškieji monstrai Mamaisa ir Nanaisa. Jie jums parengė specialią programą: su dainomis, šokiais, žaidimais ir siurprizais. Blizgančią, kaip Kalėdų eglutė, skanią, kaip močiutės pyragas, linksmą ir pilną netikėtumų –  tikrą  žiemos šventę.

Koncerte skambės pačios linksmiausios ir populiariausios miuziklo dainelės: Kakės Makės „Šėlsmo daina“, „Netvarkos nykštuko daina“, „Monstrų daina“, „Svajonių gimtadienis“ ir kiti kūriniai, kuriuos dauguma vaikų jau moka mintinai. Kakė Makė tikisi, kad mažieji jos gerbėjai dainuos ir šoks drauge.

Populiariausią Lietuvos mergaitę Kakę Makę talentingai įkūnija dainininkė, aktorė ir šokėja Karina Krysko. Netvarkos nykštuką – aktoriai Dalius Skamarakas ir Tomas Žaibus, o monstrai tiesiog yra gyvi ir milžiniškai  mieli. Sklando gandas, kad jų viduje irgi slepiasi aktoriai, bet niekas niekada jų nematė, todėl to nei patvirtinti, nei paneigti negalime.

Po koncerto vyks fotosesija su Kake Make ir autografų akcija. Be to, bus galima įsigyti miuziklo  „Kakės Makės gimtadienis“ CD už pačią mažiausią iki šiol neregėtą žiemos kainą!

KAKĖ MAKĖ -  Karina Krysko
NETVARKOS NYKŠTUKAS - Dalius Skamarakas / Tomas Žaibus
MONSTRAI MAMAISA IR NANAISA
PABAISA TINGIU-NĖ - KRUST
ŠUNIUKAS ČIUČIA
KIEMO DRAUGAI

Kompozitorius - Rokas Radzevičius
Libreto autorė - Aistė Smilgevičiūtė
Iliustracijų autorė - Lina Žutautė

www.bilietai.lt

ww.tiketa.lt