Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų

PABLŪDIMAS prieš „Pabudimą“: SOLO ANSAMBLIS live + SHKEMA DJ set

Šiuolaikinėje lietuviškos muzikos scenoje „Solo Ansamblis“ išsiskiria elektronika papildyta gyvais instrumentais ir lo-fi garsais. Į šį muzikinį skambesį įpinami vidine patirtimi ir asmenine filosofija pagrįsti lietuviški tekstai.
Nuotraukos

„Solo Ansamblis“  – post-punk/electronic/sad dance eksperimentas.

Šiuolaikinėje lietuviškos muzikos scenoje „Solo Ansamblis“ išsiskiria elektronika papildyta gyvais instrumentais ir lo-fi garsais. Į šį muzikinį skambesį įpinami vidine patirtimi ir asmenine filosofija pagrįsti lietuviški tekstai. Grupė atlieka tik jai būdingą stilių „sad dance“, kuris klausytoją kviečia šokti tamsoje taip lyg niekas nestebi ir niekas aplink neegzistuoja. Tai muzika klausymui, šokiui, muzika protui ir sielai.

Kiekvienas „Solo Ansamblio“ pasirodymas nukelia klausytojus į audiovizualinį sapną – tiek muzika, tiek šviesos, tiek bendra scenografija yra lygiai svarbūs elementai.

Debiutinis albumas „Roboxai“ (2016) sulaukė pripažinimo, kurio dėka grupė pasirodė visuose pagrindiniuose muzikos festivaliuose ir renginiuose Lietuvoje, apšildė tokias grupes kaip „Gus Gus”, „She Past Away”, surengė du sėkmingus turus ir pelnė geriausios metų alternatyvios grupės titulą bei dar tris nominacijas Lietuvos muzikos apdovanojimuose „M.A.M.A 2016“.

Grupės Nariai:

Sergejus Ivanovas

Jonas Šarkus

Giedrius Kiela

Vytautas Leistrumas

Pirkti bilietą