Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų

RICCHI E POVERI

Į populiariosios ir disko muzikos istoriją patekusi viena žinomiausių Italijos grupių „Ricchi e Poveri“ rugpjūčio 18 d. Palangos koncertų salėje surengs savo jubiliejinį koncertą.
Nuotraukos

Jubiliejinis koncertas Palangoje

Į populiariosios ir disko muzikos istoriją patekusi viena žinomiausių Italijos grupių „Ricchi e Poveri“ rugpjūčio 18 d. Palangos koncertų salėje surengs savo jubiliejinį koncertą. Jame skambės puikiai visiems žinomi hitai „Cosa sei“, „Piccolo Amore“, „Mamma Maria“, „Voulez- Vous Danser“ ir naujausios grupės dainos.

Grupės muzikinė kelionė prasidėjo tada, kai dar niekam nežinomi jauni atlikėjai žengė į muzikos festivalio „Cantagiro“ sceną, kur atliko dainą „L’ultimo amore“.  Po to sekė dalyvavimas dešimtyje Sanremo festivalių, atstovavimas Italijai „Eurovizijos“ dainų konkurse ir svaiginanti karjera. Grupė išleido 30 albumų, kurių buvo parduota daugiau nei 20 milijonų kopijų, ir susižėrė dešimtis muzikinių apdovanojimų. Vien 1982 m. išleistas grupės albumas, į kurį įėjo grupės vizitine kortele tapęs hitas „Mamma Maria“, buvo parduotas daugiau nei 6 milijonų kopijų tiražu ir pelnė perkamiausio Europoje albumo titulą.

Tačiau svarbiausia, kad per visus šiuos metus neišblėso begalinė ir dešimtmečiais patikrinta gerbėjų meilė.

Nors grupė per visą savo karjerą išleido 30 albumų ir jų repertuare netrūksta hitų, kurių žodžiai ir melodijos yra atpažįstamos daugelyje pasaulio šalių, ji ir toliau kuria linksmas bei optimizmu trykštančias dainas. 2017 m. „Ricchi e Poveri“ išleido naują dainą „Marikita“, kuri greitai tapo hitu. Joje kviečiama pasitikti vasarą aistringais Lotynų Amerikos ritmais. 

Pirkti bilietą