Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų

SNIEGO SENIO SAPNAS

Kaip Nykštukas Jonukas ir jo bičiuliai plaukė Kalėdų Senelio vaduoti, H. Bechlerovos knygelės „Atverk langelį“ motyvais, nuo 4 m. Po spektaklio - susitikimas su Kalėdų Seneliu!
Nuotraukos

Autorius  ir režisierius – Sigutis Jačėnas
Dailininkas – Sergėjus Bocullo
Vaidina: J. Ross / R. Bartninkaitė, L. Strazdauskienė / A. Grėbliauskienė, R. Endriukaitis / R. Lažaunykas, A. Žiurauskas / M. Černiauskas

Pabodo Sniego Seniui vienoje vietoje kiurksoti – nusprendė jis susapnuoti, kad yra visai  ne besmegenis, o Nykštukas Jonukas! Ne bet koks Nykštukas – o paties Kalėdų Senelio anūkas! Sapne išvydęs, kad jo senelį su visomis dovanomis pagrobė piktoji fėja Sachara, nusprendė Jonukas pasidirbti laivą ir keliauti aplink pasaulį Kalėdų Senelio gelbėti. Bet vienam tokia kelionė labai pavojinga, tad išsiruošė Jonukas ieškoti pakeleivio, kuris nebijotų vandens, būtų greitas ir vikrus. Užduotis pasirodė ne iš lengvųjų, bet kas labai stengiasi ir siekia tikslo, tam ir  sėkmė šypsosi!  Su visu būriu draugų Nykštukas Jonukas ilgai keliavo aplink pasaulį ieškodamas dingusio Kalėdų Senelio, tik staiga pakilo stiprus vėjas, sugriaudė, sužaibavo, bangos vartė laivelį su narsuoliais nuo vieno šono ant kito, rodėsi  po akimirkos visi panirs į vandenį,  bet.... Sniego Senis pabudo iš sapno, o šalia su dideliu maišu dovanų sveikas ir gyvas šypsojosi Kalėdų Senelis. Ir šventės prasidėjo!

www.kaunoleles.lt