|
Kaunietė Egipte išbandė plaukiojimą su jūros karvėmis: pažinti povandeninį pasaulį kviečia ir kitus
(
Išbandžiusios povandeninio pasaulio pramogas vis grįžta jų pakartoti
|
Kiaušiniai yra ne tik visų kulinarinių patiekalų žvaigždė, bet ir pagrindinių maistinių medžiagų, kurių mūsų organizmas pats nepajėgia pasigaminti, šaltinis.
|
Pasigaminkite Indonezijoje populiarų „Nasi goreng“ patiekalą – tereikės ryžių, kiaušinių ir daržovių, o šeimai jis nekainuos nė 5 eurų
(
„Nasi goreng“ – pietryčių Azijoje dažnai sutinkamas patiekalas, gaminamas iš keptų ryžių su daržovėmis bei patiekiamas su mėsa, jūros gėrybėmis arba keptu kiaušiniu.
|
Egzotiniai vaisiai – tikras išsigelbėjimas viduržiemį pasiilgus vasaros, ryškesnių skonių ar pritrūkus vitaminų.
|
Sultinga, aromatinga ir švelniai apskrudusi kalėdinė antis beveik visada greitai dingsta nuo stalo, ypač patiekta su gardžiais pagardais.
|
Spalio 13-ąją į sostinę grįžta vienintelis Lietuvoje šiuolaikinio džiazo ir improvizacinės muzikos festivalis „Vilnius Jazz
|
Perlai... Jų gali būti įvairių dydžių, net įvairių atspalvių. Pasirinkimas – milžiniškas.
|
Miškuose raudonuoja superuogos – bruknės: dietologė pataria valgyti neapdorotas ir dalijasi patarimais
(
Dėl rugštokai karstelėjusio skonio bruknės dažniausiai vartojamos termiškai apdorotos...
|
Atostogos Kalabrijoje – kodėl šį regioną renkasi ne tik patys italai, tačiau ir pasaulio įžymybės?
(
Kalabrijos regionas – tikras pietų Italijos perlas. Viešint jame, pasijusite lyg filme, nes būtent čia galima pamatyti autentiškąją Italijos pusę: žavingus ir jaukius miestelius, draugiškus vietos gyventojus ir užburiantį kraštovaizdį.
|