Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų

Ešerio filė švelniame padaže

Pritrūkote idėjų, ką pasigaminti pietums?
Nuotraukos


Pritrūkote idėjų, ką pasigaminti pietums? Lidse gyvenanti puslapio „Samčio užrašai“ autorė Odeta siūlo išmėginti ešerio filė švelniame padaže.

Žuviai reikės:

  • 4 ešerio filė gabaliukų,
  • druskos,
  • raudonėlio,
  • maltų baltųjų pipirų.

Padažui reikės:

  • 2 šaukštų sviesto,
  • 4 skiltelių česnako,
  • 4 mažų jaunų laiškinių svogūnų,
  • 1 stiklinės pieno,
  • 2 šaukštų miltų.

Žuvies gaminimas:

  • Žuvies filė ištrinkite prieskoniais ir palikite pasimarinuoti 15-20 minučių.
  • Kepkite keptuvėje pavartydami po kelias minutes.

Padažo gaminimas:

  • Keptuvėje įkaitinkite sviestą ir apkepinkite smulkintus česnakus bei svogūno galvutes.
  • Dėkite miltų ir maišykite, kad jie nesusviltų. Maišydami pilkite pieno (pilkite tiek, kokio tirštumo padažo norite). Pagardinkite druska ir pipirais.
  • Berkite smulkintus svogūno laiškus ir gerai išmaišykite.
  • Į lėkštę dėkite žuvį ir užpilkite padažu.

Skanaus!

 

Info