Tai tradicinis Provanso srities patiekalas, dažniausiai gaminamas pavasarį ir vasarą, kai yra šviežių daržovių
|
Merkurijus - komunikacijos, kalbos, logikos, racionalumo ir intelekto planeta ...
|
Kiaušiniai – nekaloringas ir sveikas maistas. Kiaušinius dažniausiai užsikandame duona.
|
Kornelijos morkos su riešutais. Špinatų ir pupelių salotos. Rauginti švieži burokėliai ir cukinijos.
|
Nemažai žmonių negali išsiversti be įvairiausių užkandžių...
|
Greitai paruošiamos sriubos ar makaronai yra dažnas maistas stovyklaujant. Tačiau pirkdami tokias sriubas ar makaronus su prieskoniais dažnai nusiperkate ir visą Mendelejevo lentelę cheminių junginių ir pačius puikiausius konservantus su glutamatais.
|
Mes ruošėme vytintą mėsą iš kiaulienos, jautiena ruošiama kiek kitaip.
|
Visi žinome, kad per pusryčius valgyti košę sveika, tačiau tik nedaugelis tai darome. Galbūt todėl, kad paprasta košė nusibodusi? Štai jums keletas įvairesnių įprastos kruopų košės receptų.
|
Siūlome nesudėtingą žuvies troškinio receptą, kurį pasiūlė mama Lina
|