Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų
Madeiroje, gamtos palytėtoje saloje, gėlės nusipelno daugiau nei vien tik gražių žodžių.
Vieni šią vietą pažino legendinėje trilogijoje „Krikštatėvis“, kiti apie ją girdėjo iš susižavėjusių ten pabuvojusių draugų
Siekiant atskleisti koralinių rifų svarbą, organizacija „Red Sea Global“ ir „Warner Bros. Discovery“ suvienijo jėgas ir pristato specialų dokumentinį filmą
Artėjant vasarai ir kelionių į šiltuosius kraštus sezonui, svarbu atnaujinti ne tik drabužius, bet ir kosmetikos produktus.
Straipsniai
Moteris dalijasi savo kelionių įspūdžiais ir rekomendacijomis, ką nuveikti Jordanijoje, o norintiems tikro atokvėpio nuo rutinos siūlo rinktis nakvynę tūkstančio žvaigždučių viešbutyje – dykumoje.
Lengvai pagaminami, gardūs, pigūs ir maistingi patiekalai – kiekvieno besiruošiančio šventėms siekiamybė.
Kelionės – viena didžiausių aktoriaus Leonardo Pobedonoscevo aistrų.
Europos keliautojų vis dažniau atrandama bei sparčiai populiarėjanti Bulgarijos Rivjera vadinama beveik 400 km ilgio pakrantė tarp šiaurės Rumunijos ir pietinės Turkijos dalies.
Balandžio 21 d. šalies kino teatrus pasieks lietuviškas filmas visai šeimai „Kakė Makė: mano filmas“. 75 minučių trukmės animacinis pasakojimas nukels žiūrovus į dar nežinomus Kakės Makės stebuklingo pasaulio kampelius ir papasakos apie šešis Kakės Makės nuotykius, įdomius ne tik mažiesiems žiūrovams, bet ir tėveliams.
Išbandžiusios povandeninio pasaulio pramogas vis grįžta jų pakartoti
Kiaušiniai yra ne tik visų kulinarinių patiekalų žvaigždė, bet ir pagrindinių maistinių medžiagų, kurių mūsų organizmas pats nepajėgia pasigaminti, šaltinis.
„Nasi goreng“ – pietryčių Azijoje dažnai sutinkamas patiekalas, gaminamas iš keptų ryžių su daržovėmis bei patiekiamas su mėsa, jūros gėrybėmis arba keptu kiaušiniu.
Egzotiniai vaisiai – tikras išsigelbėjimas viduržiemį pasiilgus vasaros, ryškesnių skonių ar pritrūkus vitaminų.
Sultinga, aromatinga ir švelniai apskrudusi kalėdinė antis beveik visada greitai dingsta nuo stalo, ypač patiekta su gardžiais pagardais.