![]() |
![]() |
Egzotiniai vaisiai – tikras išsigelbėjimas viduržiemį pasiilgus vasaros, ryškesnių skonių ar pritrūkus vitaminų.
|
Sultinga, aromatinga ir švelniai apskrudusi kalėdinė antis beveik visada greitai dingsta nuo stalo, ypač patiekta su gardžiais pagardais.
|
Spalio 13-ąją į sostinę grįžta vienintelis Lietuvoje šiuolaikinio džiazo ir improvizacinės muzikos festivalis „Vilnius Jazz
|
Perlai... Jų gali būti įvairių dydžių, net įvairių atspalvių. Pasirinkimas – milžiniškas.
|
Miškuose raudonuoja superuogos – bruknės: dietologė pataria valgyti neapdorotas ir dalijasi patarimais
(
Dėl rugštokai karstelėjusio skonio bruknės dažniausiai vartojamos termiškai apdorotos...
|
Atostogos Kalabrijoje – kodėl šį regioną renkasi ne tik patys italai, tačiau ir pasaulio įžymybės?
(
Kalabrijos regionas – tikras pietų Italijos perlas. Viešint jame, pasijusite lyg filme, nes būtent čia galima pamatyti autentiškąją Italijos pusę: žavingus ir jaukius miestelius, draugiškus vietos gyventojus ir užburiantį kraštovaizdį.
|
Visi Aukštaitijos perlai – per vieną dieną: išsikepkite naminės duonos ir pažvelkite į Lietuvos horizontus iš apžvalgos bokštų
(
Per atostogas išbandykite patyrimines ekskursijas po skirtingus šalies regionus
|
Sutrintos ir užšaldytos šviežios uogos išsaugo daugiau vitaminų bei suteikia įspūdį tarsi valgytumėte tik ką nuskintą vasaros derlių.
|
Maisto mylėtojai planuodami savo atostogas ieško ypatingų vietų, kuriose galėtų pasimėgauti tikrai geru, vietiniu maistu.
|