Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų
Kiauliena, kaip ir vištiena, išlieka mėgstamiausios lietuvių mėsos rūšys, o atėjus grilinimo sezonui, gardžius kiaulienos nugarinės kepsnelius pasiruoš ir išsikeps net virtuvės naujokai.
Nepailstantys keliauninkai, kelionių dokumentikos laidos „1000 pasaulio stebuklų“ herojai Audrius ir Alma Sutkai visai neseniai baigė savo klajones po Turkiją
Moteris dalijasi savo kelionių įspūdžiais ir rekomendacijomis, ką nuveikti Jordanijoje, o norintiems tikro atokvėpio nuo rutinos siūlo rinktis nakvynę tūkstančio žvaigždučių viešbutyje – dykumoje.
Lengvai pagaminami, gardūs, pigūs ir maistingi patiekalai – kiekvieno besiruošiančio šventėms siekiamybė.
Straipsniai
Egzotiniai vaisiai – tikras išsigelbėjimas viduržiemį pasiilgus vasaros, ryškesnių skonių ar pritrūkus vitaminų.
Sultinga, aromatinga ir švelniai apskrudusi kalėdinė antis beveik visada greitai dingsta nuo stalo, ypač patiekta su gardžiais pagardais.
Spalio 13-ąją į sostinę grįžta vienintelis Lietuvoje šiuolaikinio džiazo ir improvizacinės muzikos festivalis „Vilnius Jazz
Perlai... Jų gali būti įvairių dydžių, net įvairių atspalvių. Pasirinkimas – milžiniškas.
Dėl rugštokai karstelėjusio skonio bruknės dažniausiai vartojamos termiškai apdorotos...
Kalabrijos regionas – tikras pietų Italijos perlas. Viešint jame, pasijusite lyg filme, nes būtent čia galima pamatyti autentiškąją Italijos pusę: žavingus ir jaukius miestelius, draugiškus vietos gyventojus ir užburiantį kraštovaizdį.
Per atostogas išbandykite patyrimines ekskursijas po skirtingus šalies regionus
Sutrintos ir užšaldytos šviežios uogos išsaugo daugiau vitaminų bei suteikia įspūdį tarsi valgytumėte tik ką nuskintą vasaros derlių.
Maisto mylėtojai planuodami savo atostogas ieško ypatingų vietų, kuriose galėtų pasimėgauti tikrai geru, vietiniu maistu.