|
Kauno Laisvės alėjoje nuo šiol dar didesnis kokybiško maisto pasirinkimas – čia duris atvėrė modernus „Čili pizza“ restoranas,
|
Jei jūsų Naujųjų metų sutikimo kompanija nebus didelė, gera išeitis šventiniam vakarui išsikepti viščiuką – tik kiek kitaip, nei esate įpratę
|
Prieš šį šventinį desertą neatsilaikys nei vaikai, nei suaugę: išbandykite šokoladinį tortą pagal Neringą Zeleniūtę
(
Prie puodelio šiltos arbatos ar kvapnios kavos visuomet norisi ir gabalėlio skanaus deserto.
|
Nustebinkite svečius nekeptu šventiniu desertu: šokolado skanėstai su pistacijų kremu nepaliks abejingų
(
Pistacijos puikiai tiks tiek šventinių kepinių įdarui ar dekoravimui, tiek užkandžių skaninimui.
|
Kaip orginaliai panaudoti išskaptuoto moliūgo likučius – nustebsite ir per Heloviną tikrai išbandysite (receptas)
(
Moliūgų patiekalais galima pradžiuginti ne tik artimuosius, bet ir savo organizmą: jame gausu svarbiausių žmogui vitaminų, o jame esančios skaidulos padės
|
Vasaros topas – ant žarijų kepti kiaulienos kepsniai: patiks visai šeimai ir asmeniui nekainuos nė 2 eurų (receptas)
(
Kiauliena, kaip ir vištiena, išlieka mėgstamiausios lietuvių mėsos rūšys, o atėjus grilinimo sezonui, gardžius kiaulienos nugarinės kepsnelius pasiruoš ir išsikeps net virtuvės naujokai.
|
Lengvai pagaminami, gardūs, pigūs ir maistingi patiekalai – kiekvieno besiruošiančio šventėms siekiamybė.
|
Kiaušiniai yra ne tik visų kulinarinių patiekalų žvaigždė, bet ir pagrindinių maistinių medžiagų, kurių mūsų organizmas pats nepajėgia pasigaminti, šaltinis.
|
Pasigaminkite Indonezijoje populiarų „Nasi goreng“ patiekalą – tereikės ryžių, kiaušinių ir daržovių, o šeimai jis nekainuos nė 5 eurų
(
„Nasi goreng“ – pietryčių Azijoje dažnai sutinkamas patiekalas, gaminamas iš keptų ryžių su daržovėmis bei patiekiamas su mėsa, jūros gėrybėmis arba keptu kiaušiniu.
|
Egzotiniai vaisiai – tikras išsigelbėjimas viduržiemį pasiilgus vasaros, ryškesnių skonių ar pritrūkus vitaminų.
|