Jeigu manote, kad sumuštinis pusryčiams – tai neįdomus ir atsibodęs patiekalas, galvokite iš naujo!
|
Paprastas, tačiau puikus receptas, kaip sultingus kiaulienos šonkaulius išsikepti namų orkaitėje.
|
Avinžirnių humusas yra ne tik maistingas, bet ir naudingas.
|
Daugelis savo ryto neįsivaizduoja be gardžios kavos puodelio. Šis ritualas suteikia dienai energijos bei skatina žvaliai kibti į darbus.
|
Neskubėkite išmesti produktų – nustebtumėte, kiek gardžių patiekalų galite pasidaryti iš šventinių maisto likučių
|
Dubenėlis šiltos ir kreminės avižinės košės – tai bene populiariausias pusryčių patiekalas ne tik visame pasaulyje, bet ir Lietuvoje.
|
Vertingais patarimais ir ypatingo padažo paslaptimis dalinasi kvalifikuoti, kiekvieną dieną iš įvairių jūros gėrybių sušius, salotas, sriubas ir kitus patiekalus ruošiantys „Sushi Out“ gamybos meistrai.
|
Nors ryžiai puikiai papildo bet kokį patiekalą, jie nebūtinai turi užimti tik antraplanę patiekalo rolę
|
Makaronų ir padažo derinimo taisyklės – lietuviams vis dar neatrasta paslaptis.
|
Maisto entuziastai kviečia išbandyti egzotiškų Azijos skonių ar net lietuviškuosius šaltibarščius menančias dešrainių interpretacijas.
|