Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų
Maisto entuziastai kviečia išbandyti egzotiškų Azijos skonių ar net lietuviškuosius šaltibarščius menančias dešrainių interpretacijas.
Lietuvių virtuvėje gausu ingredientų, tobulai tinkančių makaronams. Išbandykite netikėtus receptus, kurių skonio pavydės net garsiausi italų virtuvės šefai.
Manoma, kad kokybiški makaronai – geltoni ir lygus, kai iš tiesų – yra visiškai priešingai. Tad kaip iš tiesų pasirinkti kokybišką pastą?
Kaip išsirinkti grilinimui tinkamiausią mėsą, ją paruošti ir tobulai iškepti.
Straipsniai
Makaronų ir padažo derinimo taisyklės – lietuviams vis dar neatrasta paslaptis.
Maisto entuziastai kviečia išbandyti egzotiškų Azijos skonių ar net lietuviškuosius šaltibarščius menančias dešrainių interpretacijas.
Lietuvių virtuvėje gausu ingredientų, tobulai tinkančių makaronams. Išbandykite netikėtus receptus, kurių skonio pavydės net garsiausi italų virtuvės šefai.
Manoma, kad kokybiški makaronai – geltoni ir lygus, kai iš tiesų – yra visiškai priešingai. Tad kaip iš tiesų pasirinkti kokybišką pastą?
Kaip išsirinkti grilinimui tinkamiausią mėsą, ją paruošti ir tobulai iškepti.
Organizmui būtinų medžiagų trūkumas, tokių kaip geležis ar B grupės vitaminai, jau seniai nebėra tik vyresnio amžiaus ar vegetarų problema.
Keliautojas ir žurnalistas Orijus Gasanovas teigia, kad lietuviai panašiausi į amerikiečius, nes mėgsta riebius mėsainius su daug padažo, sūrio ir kepta šonine.
Šylantys orai maisto gurmanams reiškia tik viena – grilio sezono pradžią.
Manėte, kad burokėliai, morkos, cukinijos, kalafiorai ar saldžiosios bulvės puikiai dera tik salotose? O kaip jums pasiūlymas – daržovės desertui?
Karantino metu pritrūksta idėjų, ką greito ir skanaus pasigaminti? Tikėtina, kad jūsų spintelėje yra ingredientas, kurio pagalba galite pasigaminti patiekalus visai savaitei