Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų
Dubenėlis šiltos ir kreminės avižinės košės – tai bene populiariausias pusryčių patiekalas ne tik visame pasaulyje, bet ir Lietuvoje.
Nors ryžiai puikiai papildo bet kokį patiekalą, jie nebūtinai turi užimti tik antraplanę patiekalo rolę
Maisto entuziastai kviečia išbandyti egzotiškų Azijos skonių ar net lietuviškuosius šaltibarščius menančias dešrainių interpretacijas.
Lietuvių virtuvėje gausu ingredientų, tobulai tinkančių makaronams. Išbandykite netikėtus receptus, kurių skonio pavydės net garsiausi italų virtuvės šefai.
Straipsniai
Jei norime maitintis sveikai, į savo racioną privalome įtraukti ir žuvies produktų
Septyni bučai ir šimtai įvairiaspalvių gėlių įkvėpė vieną talentingiausių Lietuvos floristų Antaną Mažoną improvizacijoms žvejybos tema.
Picajola Antonijo Martuči kilęs iš Padujos, tačiau
Nors ir svarbią asmeninę sukaktį už kelių dienų švęsianti dainininkė Birutė Petrikytė, ir ją pasveikinti iš Majamio atskridęs dainininkas Valerijus Leontjevas neabejingi dietoms bei sveikos mitybos principams
Dažniausiai svogūnai naudojami kaip prieskoniai – žali, kepti, virti, troškinti, o kartais ir kaip pagrindinis patiekalo ingredientas
Puodelis kavos gerai ryto pradžiai, energijai ir žvalumui
Viršsvoris – mūsų modernios visuomenės rykštė. Tiesa, kartais net ir
„Pusryčius suvalgyk pats! Pietus pasidalink su draugu, o vakarienę atiduok priešui“ - sako liaudies išmintis.
Vystantis mokslui, keičiasi ir mūsų maistas. Virtuvė – jau ne prijuostės ir peiliai: balti chalatai ir bandymai joje užima nemažesnį vaidmenį. Pakalbėkime apie naujus maisto vartojimo būdus ir tendencijas.
Ar galime maitintis greitai ir sveikai?