|
Vystantis mokslui, keičiasi ir mūsų maistas. Virtuvė – jau ne prijuostės ir peiliai: balti chalatai ir bandymai joje užima nemažesnį vaidmenį. Pakalbėkime apie naujus maisto vartojimo būdus ir tendencijas.
|
Ar galime maitintis greitai ir sveikai?
|
Liofilizacija yra vienas iš daugelio džiovinimo būdų, tačiau šiuo metu – geriausias.
|
Jei mėgstate žuvį, turbūt pastebėjote, kaip keičiasi žuvies ir jūros gėrybių asortimentas Lietuvos didžiuosiuose prekybos centruose
|
Naujųjų metų sutikimui rekomenduojama patiekti triušieną, tad siūlome jums išmėginti kepto triušio su pomidorų padažu receptą.
|
Artėjantis šventinis periodas – nelengvas išbandymas skrandžiui
|
Justina mums parašė, kad ji labai mėgsta baklažanus ...
|
Šioje knygoje Wilson aprašo daug netikėtų pasekmių, kilusių dėl naujų maisto gamybos ir valgymo metodų
|
Dauguma žmonių net neįsivaizduoja, kas yra cinamonas, nes yra įpratę, kad tai tik milteliai ar kietos lazdelės.
|
Kai barmenas sykį neteisingai sumaišė kokteilį ...
|