|
Su maistu gauti geležies darosi vis sunkiau: dalijamės dienos meniu receptais, kurie padės gauti daugiau
(
Organizmui būtinų medžiagų trūkumas, tokių kaip geležis ar B grupės vitaminai, jau seniai nebėra tik vyresnio amžiaus ar vegetarų problema.
|
Keliautojas ir žurnalistas Orijus Gasanovas teigia, kad lietuviai panašiausi į amerikiečius, nes mėgsta riebius mėsainius su daug padažo, sūrio ir kepta šonine.
|
Šylantys orai maisto gurmanams reiškia tik viena – grilio sezono pradžią.
|
Manėte, kad burokėliai, morkos, cukinijos, kalafiorai ar saldžiosios bulvės puikiai dera tik salotose? O kaip jums pasiūlymas – daržovės desertui?
|
Karantino metu pritrūksta idėjų, ką greito ir skanaus pasigaminti? Tikėtina, kad jūsų spintelėje yra ingredientas, kurio pagalba galite pasigaminti patiekalus visai savaitei
|
Vėlyvieji pusryčiai – tai karantino metu itin išsiilgtas savaitgalio ritualas, kuris asocijuojasi su marškinėliuose virtais kiaušiniais, minkštais blyneliais ar gardžiais skrebučiais.
|
Spintelėje užsiliko apdžiūvusių duonos riekelių? Sukate galvą, ką su jomis pagaminti, kad nereikėtų išmesti?
|
Karantino metu žmonėms teko gerokai pakeisti gyvenimo būdą ir ypatingai – valgymo įpročius. Kol tie, kuriems gaminti namuose – vienas malonumas – džiaugiasi kulinariniais atradimais, rečiau besisukantys virtuvėje susiduria su kasdieniu klausimu: „ką valgyti“?
|
Netylant kalboms apie gliuteno poveikį organizmui bei artėjant vaišingoms metų šventėms, kai ragausime ne tik savo, bet ir kitų ruošto maisto – šis ingredientas gali vėl iškelti nemažai klausimų.
|
Tas vasaros pabaigos sodrus kvepėjimas!
|