Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų
Paprastas, tačiau puikus receptas, kaip sultingus kiaulienos šonkaulius išsikepti namų orkaitėje.
Avinžirnių humusas yra ne tik maistingas, bet ir naudingas.
Daugelis savo ryto neįsivaizduoja be gardžios kavos puodelio. Šis ritualas suteikia dienai energijos bei skatina žvaliai kibti į darbus.
Neskubėkite išmesti produktų – nustebtumėte, kiek gardžių patiekalų galite pasidaryti iš šventinių maisto likučių
Straipsniai
Vitaminų įkrovimo receptai, kuriuose reikalingiausių mikroelementų, tokių kaip geležis, B grupės vitaminai, vitamino D ir K bei kurkumino yra pakankamai daug.
Sumuštinis – be reikalo nuvertinamas. „Į sumuštinį telpa visa sveikos mitybos piramidė, tad, nepaisant visų mitų, kokybiškai paruoštas sumuštinis yra idealus angliavandenių, gerųjų riebalų, skaidulų ir baltymų šaltinis, tinkamas ne tik pusryčiams, bet ir pietums ar vakarienei“
Vienas iš svarbių laimės faktorių yra maistas – pavalgę jaučiamės ne tik sotūs, tačiau ir laimingi.
Pastaruoju metu visame pasaulyje vis dažniau kalbama apie vabzdžių valgymą ir jų naudą sveikatai. Nors tai europiečiams vis dar skamba neįprastai, pamažu kuriasi vabzdžių fermos ir vis daugiau žmonių nugali baimes
Valentino dieną poros didelį dėmesį skiria originalumui: nekasdieniški SPA malonumai, vakarienės ant namų stogų, romantiški koncertai.
Sveikos mitybos tendencijos tiek Lietuvoje, tiek visame pasaulyje kasdien vis stiprėja. Visgi kelias iki sveikos gyvensenos ir mitybos gali būti sunkus. Kaip pradėti?
Surengti šventę namuose. Malonumas didelis, bet pripažinkim, ir vargo nemažai.
Net aštuonių restoranų Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje šefai šįryt atsikels kaip geriausi Baltijos šalyse
Nuo šiol kurorto lankytojus jų pamėgta vieta kvies ne tik ragauti gardžių patiekalų, bet užsukti ir vakare bei pasimėgauti kokteliais bei prie jų derančiais užkandžiais
Manoma, kad šis pyragas mus pasiekė iš Prancūzijos. Taip ar kitaip, tačiau tai bene greičiausiai paruošiamas ir, be to, labai skanus kepinys. Iškepti šarlotę gali dargi pradedantis kulinaras.