Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų
Dubenėlis šiltos ir kreminės avižinės košės – tai bene populiariausias pusryčių patiekalas ne tik visame pasaulyje, bet ir Lietuvoje.
Nors ryžiai puikiai papildo bet kokį patiekalą, jie nebūtinai turi užimti tik antraplanę patiekalo rolę
Maisto entuziastai kviečia išbandyti egzotiškų Azijos skonių ar net lietuviškuosius šaltibarščius menančias dešrainių interpretacijas.
Lietuvių virtuvėje gausu ingredientų, tobulai tinkančių makaronams. Išbandykite netikėtus receptus, kurių skonio pavydės net garsiausi italų virtuvės šefai.
Straipsniai
Dėl lenktynių savaitgalio Palangoje apsistoję poilsiautojai ras galbūt dar neragautų valgių – šiame kurorte siūlomi visame pasaulyje jau pamilti patiekalai, tokie kaip azijietiškas bao sumuštinis ar trečdalio metro ilgio bulvytės.
Kokie vėjai dominuoja mėsainių madose ir kokius rinktis šios vasaros grilio vakarėliams?
Mitybos specialistas, profesorius dr. Rimantas Stukas dalinasi patarimais, kaip iš tikrųjų pasirinkti sveikatai palankų šviesios duonos kepinį.
"Kviečiu pasižvalgyti po kitas Europos šalis ir atrasti kiek kitokią Velykų virtuvę“, – teigia šefas Gian Luca Demarco
Kauno „Žalgirio“ krepšininko Mariaus Grigonio socialinio tinklo „Instagram“ paskyra išduoda, kad 24-erių sportininkui nesvetimi šiuolaikinio jaunimo mitybos įpročiai
Greito, bet kokybiško maisto, kitaip tariant, fast casual tipo restoranas „No Forks“ išsiplėtė. Jo patiekiamas buritas, takus ir kitus meksikiečių virtuvės patiekalus nuo kovo 1 d. galima bus rasti ir prekybos centre „Ozas“.
Netrukus žiemą iš kiemo vysime minėdami Užgavėnes, kurios primena apie svarbiausią pavasario sutiktuvių patiekalą – blynus.
Šaltuoju metų laikotarpiu organizmui natūraliai norisi kaloringesnio ir sotesnio maisto. Tuomet kyla daugiau pagundų visavertę mitybą papildyti riebesniais ar saldesniais produktais.
Vasario 14 d., Meilės dienos vakarą, žavinga Kauno publika susirinko pasimėgauti gyvos muzikos garsais, pažiūrėti ypatingos, aistra alsuojančios meno parodos ir pasmaguriauti natūraliais desertais
Įvairūs pasaulio virtuvės restoranai ir vykstančios patiekalų ar gėrimų degustacijos, leidžia pažinti neįtikėtinus skonius neišvykstant iš Lietuvos.