Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų
Dubenėlis šiltos ir kreminės avižinės košės – tai bene populiariausias pusryčių patiekalas ne tik visame pasaulyje, bet ir Lietuvoje.
Nors ryžiai puikiai papildo bet kokį patiekalą, jie nebūtinai turi užimti tik antraplanę patiekalo rolę
Maisto entuziastai kviečia išbandyti egzotiškų Azijos skonių ar net lietuviškuosius šaltibarščius menančias dešrainių interpretacijas.
Lietuvių virtuvėje gausu ingredientų, tobulai tinkančių makaronams. Išbandykite netikėtus receptus, kurių skonio pavydės net garsiausi italų virtuvės šefai.
Straipsniai
Lietuvoje žymus italų virtuvės šefas Gian Luca Demarco juokaudamas teigia, kad lietuviai negalėtų įveikti tikros itališkos Kalėdų maisto puotos: „bet koks lietuvis gautų tikrą maisto šoką“!
Kaip iš tikrųjų išsirinkti kokybišką produktą ir ko ieškoti jo etiketėje?
Šiuolaikinis gyvenimo ritmas bei požiūris į sveikatą Europoje, JAV ir apskritai visame pasaulyje diktuoja naujas maisto kultūros tendencijas.
Daugelis iš mūsų sunkiai įsivaizduotų kasdienybę be kavos – su jos puodeliu pradedame kone kiekvieną rytą, be jos neapsieina ir susitikimai su draugais ar kolegomis
Vaikų ir suaugusiųjų mylimas sumuštinis dažnai nėra laikomas sveiku maistu, tačiau mitybos specialistas prof. dr. Rimantas Stukas teigia, kad sumuštinis – be reikalo nuvertinamas.
Šią vasarą maisto naujovių ieškotojai, kulinarai ir šefai pabrėžia, kad itališka virtuvė išgyvena renesansą – namie gamintas, natūralus maistas populiarėja, o kartu su juo – ir šiuos atributus atspindinti itališka virtuvė.
Vitaminų įkrovimo receptai, kuriuose reikalingiausių mikroelementų, tokių kaip geležis, B grupės vitaminai, vitamino D ir K bei kurkumino yra pakankamai daug.
Sumuštinis – be reikalo nuvertinamas. „Į sumuštinį telpa visa sveikos mitybos piramidė, tad, nepaisant visų mitų, kokybiškai paruoštas sumuštinis yra idealus angliavandenių, gerųjų riebalų, skaidulų ir baltymų šaltinis, tinkamas ne tik pusryčiams, bet ir pietums ar vakarienei“
Vienas iš svarbių laimės faktorių yra maistas – pavalgę jaučiamės ne tik sotūs, tačiau ir laimingi.
Pastaruoju metu visame pasaulyje vis dažniau kalbama apie vabzdžių valgymą ir jų naudą sveikatai. Nors tai europiečiams vis dar skamba neįprastai, pamažu kuriasi vabzdžių fermos ir vis daugiau žmonių nugali baimes