Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų
Dubenėlis šiltos ir kreminės avižinės košės – tai bene populiariausias pusryčių patiekalas ne tik visame pasaulyje, bet ir Lietuvoje.
Nors ryžiai puikiai papildo bet kokį patiekalą, jie nebūtinai turi užimti tik antraplanę patiekalo rolę
Maisto entuziastai kviečia išbandyti egzotiškų Azijos skonių ar net lietuviškuosius šaltibarščius menančias dešrainių interpretacijas.
Lietuvių virtuvėje gausu ingredientų, tobulai tinkančių makaronams. Išbandykite netikėtus receptus, kurių skonio pavydės net garsiausi italų virtuvės šefai.
Straipsniai
Vieną kavos puodelį per dieną išgeriantys žmonės pasižymėjo 20 proc. mažesne rizika susirgti kepenų ląstelių vėžiu ..
Elena kviečia išmėginti paprastą kiaulienos šonkauliukų ruošimo būdą. Visa paslaptis – pirmiausia šonkauliukus reikės apvirti. Laikykitės recepto nurodymų.
Prim.lt skaitytojams neblogai pažįstamas „Motopro“ vadovas Dainius Sakalauskas Naujųjų metų proga
Dažnai vaikystėje nemėgtos, bet suaugus įvertintos sriubos šiandien išgyvena kulinarinį atgimimą
Toks malonumas restorano svečiams kainuoja beveik 150 eurų už valandą
Anglijoje gyvenanti Rasa (puslapio „Rasos virtuvės užrašai“ autorė) siūlo išmėginti paprastus, skanius ir minkštus trintų bulvių blynus su pievagrybių įdaru
Ar kada nors pagalvojote, jog pačių skaniausių ledų galite pasigaminti namuose?
Jau grilio sezonas. Šį kartą noriu pristatyti Viktorijos firminį receptą – triušienos vėrinukus.
Lietuvoje šis skanėstas taip pat labai populiarus ir visų mėgstamas
Medus yra ir vaistas, ir maistas