Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų
Kauno Laisvės alėjoje nuo šiol dar didesnis kokybiško maisto pasirinkimas – čia duris atvėrė modernus „Čili pizza“ restoranas,
Jei jūsų Naujųjų metų sutikimo kompanija nebus didelė, gera išeitis šventiniam vakarui išsikepti viščiuką – tik kiek kitaip, nei esate įpratę
Prie puodelio šiltos arbatos ar kvapnios kavos visuomet norisi ir gabalėlio skanaus deserto.
Pistacijos puikiai tiks tiek šventinių kepinių įdarui ar dekoravimui, tiek užkandžių skaninimui.
Straipsniai
Gražiai dekoruotas stalas su žvakėmis ir jaukiomis detalėmis – tai būdas ne tik pavakarieniauti, bet ir pradžiuginti savo artimuosius.
Spalio mėnesį Maskvoje įvyks kasmetinio jaunųjų virtuvės talentų konkurso „San Pellegrino Young Chef“ regioninis finalas.
Dėl lenktynių savaitgalio Palangoje apsistoję poilsiautojai ras galbūt dar neragautų valgių – šiame kurorte siūlomi visame pasaulyje jau pamilti patiekalai, tokie kaip azijietiškas bao sumuštinis ar trečdalio metro ilgio bulvytės.
Kokie vėjai dominuoja mėsainių madose ir kokius rinktis šios vasaros grilio vakarėliams?
Mitybos specialistas, profesorius dr. Rimantas Stukas dalinasi patarimais, kaip iš tikrųjų pasirinkti sveikatai palankų šviesios duonos kepinį.
"Kviečiu pasižvalgyti po kitas Europos šalis ir atrasti kiek kitokią Velykų virtuvę“, – teigia šefas Gian Luca Demarco
Kauno „Žalgirio“ krepšininko Mariaus Grigonio socialinio tinklo „Instagram“ paskyra išduoda, kad 24-erių sportininkui nesvetimi šiuolaikinio jaunimo mitybos įpročiai
Greito, bet kokybiško maisto, kitaip tariant, fast casual tipo restoranas „No Forks“ išsiplėtė. Jo patiekiamas buritas, takus ir kitus meksikiečių virtuvės patiekalus nuo kovo 1 d. galima bus rasti ir prekybos centre „Ozas“.
Netrukus žiemą iš kiemo vysime minėdami Užgavėnes, kurios primena apie svarbiausią pavasario sutiktuvių patiekalą – blynus.
Šaltuoju metų laikotarpiu organizmui natūraliai norisi kaloringesnio ir sotesnio maisto. Tuomet kyla daugiau pagundų visavertę mitybą papildyti riebesniais ar saldesniais produktais.