|
Greitai kintanti oro temperatūra, vangiai įsibėgėjantis šildymo sezonas, žvarbus vėjas ir pilkas rudeninis lietus nulemia, jog vis dažniau subjūra nuotaika ir sumažėja ne tik energijos kasdieniams darbams, bet pradeda varginti kosulys, sloga ir prasta savijauta.
|
10 naujų pavasario skonių. Kulinarinio turizmo Lietuvoje idėjos: nuo pikniko dvare iki bobausių šventės
(
Kulinarinis turizmas yra absoliutus fenomenas ir sparčiausiai auganti turizmo rūšis tiek pasaulyje, tiek ir Lietuvoje
|
Vieną kavos puodelį per dieną išgeriantys žmonės pasižymėjo 20 proc. mažesne rizika susirgti kepenų ląstelių vėžiu ..
|
Elena kviečia išmėginti paprastą kiaulienos šonkauliukų ruošimo būdą. Visa paslaptis – pirmiausia šonkauliukus reikės apvirti. Laikykitės recepto nurodymų.
|
Prim.lt skaitytojams neblogai pažįstamas „Motopro“ vadovas Dainius Sakalauskas Naujųjų metų proga
|
Dažnai vaikystėje nemėgtos, bet suaugus įvertintos sriubos šiandien išgyvena kulinarinį atgimimą
|
Restoranas maistą patiekia specialiose lėkštėse, kuriose nufotografuotas maistas atrodo tiesiog tobulai
(
Toks malonumas restorano svečiams kainuoja beveik 150 eurų už valandą
|
Anglijoje gyvenanti Rasa (puslapio „Rasos virtuvės užrašai“ autorė) siūlo išmėginti paprastus, skanius ir minkštus trintų bulvių blynus su pievagrybių įdaru
|
Ar kada nors pagalvojote, jog pačių skaniausių ledų galite pasigaminti namuose?
|
Jau grilio sezonas. Šį kartą noriu pristatyti Viktorijos firminį receptą – triušienos vėrinukus.
|