Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų
Dubenėlis šiltos ir kreminės avižinės košės – tai bene populiariausias pusryčių patiekalas ne tik visame pasaulyje, bet ir Lietuvoje.
Nors ryžiai puikiai papildo bet kokį patiekalą, jie nebūtinai turi užimti tik antraplanę patiekalo rolę
Maisto entuziastai kviečia išbandyti egzotiškų Azijos skonių ar net lietuviškuosius šaltibarščius menančias dešrainių interpretacijas.
Lietuvių virtuvėje gausu ingredientų, tobulai tinkančių makaronams. Išbandykite netikėtus receptus, kurių skonio pavydės net garsiausi italų virtuvės šefai.
Straipsniai
Jie yra labai pikantiški, primena šakniavaisių ir truputį mėsos skonį
Kavos minusai ir kavos pliusai
Nors vasara jau į pabaigą ir maudymosi sezonas, panašu, baigiasi, dar kartą pakalbėkime apie tai, iš kur atsiranda papildomi ir nuotaiką gadinantys kilogramai.
Furšetai dažniausiai rengiami šiltuoju metų laiku
Valgomasis česnakas – Allium sativum. Sinonimai: builai, cibulaitis, čekiniai, gudinukai, purkeliai. Česnakas – viena seniausių daržovių, jis augintas dar prieš mūsų erą.
Bulgariškai virtuvei gana artima ir bendrų bruožų turinti - Turkijos virtuvė
Dažnai žmonės vartoja gurmanų salotas su šviežiomis braškėmis, vitamininį braškių kokteilį, virtinius su braškėmis, gaivųjį braškių tortą.
Mėgstate išbandyti naujus restoranus, tačiau nenorite išlaidauti?
Idėja, kur atsipalaiduoti Londone