|
Gražiai dekoruotas stalas su žvakėmis ir jaukiomis detalėmis – tai būdas ne tik pavakarieniauti, bet ir pradžiuginti savo artimuosius.
|
Spalio mėnesį Maskvoje įvyks kasmetinio jaunųjų virtuvės talentų konkurso „San Pellegrino Young Chef“ regioninis finalas.
|
Dėl lenktynių savaitgalio Palangoje apsistoję poilsiautojai ras galbūt dar neragautų valgių – šiame kurorte siūlomi visame pasaulyje jau pamilti patiekalai, tokie kaip azijietiškas bao sumuštinis ar trečdalio metro ilgio bulvytės.
|
Kokie vėjai dominuoja mėsainių madose ir kokius rinktis šios vasaros grilio vakarėliams?
|
Mitybos specialistas, profesorius dr. Rimantas Stukas dalinasi patarimais, kaip iš tikrųjų pasirinkti sveikatai palankų šviesios duonos kepinį.
|
"Kviečiu pasižvalgyti po kitas Europos šalis ir atrasti kiek kitokią Velykų virtuvę“, – teigia šefas Gian Luca Demarco
|
Kauno „Žalgirio“ krepšininko Mariaus Grigonio socialinio tinklo „Instagram“ paskyra išduoda, kad 24-erių sportininkui nesvetimi šiuolaikinio jaunimo mitybos įpročiai
|
Greito, bet kokybiško maisto, kitaip tariant, fast casual tipo restoranas „No Forks“ išsiplėtė. Jo patiekiamas buritas, takus ir kitus meksikiečių virtuvės patiekalus nuo kovo 1 d. galima bus rasti ir prekybos centre „Ozas“.
|
Netrukus žiemą iš kiemo vysime minėdami Užgavėnes, kurios primena apie svarbiausią pavasario sutiktuvių patiekalą – blynus.
|
Šaltuoju metų laikotarpiu organizmui natūraliai norisi kaloringesnio ir sotesnio maisto. Tuomet kyla daugiau pagundų visavertę mitybą papildyti riebesniais ar saldesniais produktais.
|