Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų
Dubenėlis šiltos ir kreminės avižinės košės – tai bene populiariausias pusryčių patiekalas ne tik visame pasaulyje, bet ir Lietuvoje.
Nors ryžiai puikiai papildo bet kokį patiekalą, jie nebūtinai turi užimti tik antraplanę patiekalo rolę
Maisto entuziastai kviečia išbandyti egzotiškų Azijos skonių ar net lietuviškuosius šaltibarščius menančias dešrainių interpretacijas.
Lietuvių virtuvėje gausu ingredientų, tobulai tinkančių makaronams. Išbandykite netikėtus receptus, kurių skonio pavydės net garsiausi italų virtuvės šefai.
Straipsniai
Jokie pusryčiai Italijoje nebus tikrai itališki, jei neužsisakysite didelio, gardaus puodelio kavos su pienu – caffe e latte
Valgydami įvairų maistą mes ne tik pasisotiname, bet
Juos iš rinkos užtikrinai stumia modernūs, supratę, kad poilsis, ypač Lietuvoje, tai ne tik
Žvejų mėtomą mėsą būrys piranijų sudrasko į skutelius per kelias sekundes
Gavėnia prasideda tuoj po Užgavėnių ir trunka septynias savaites – iki šv. Velykų
„Svarbiausia – pamiršti pavydą, nes jis griauna žmogaus vidų“, – sako prof. habil. dr. Aldona Bartusevičienė
Arbatpinigiai – monetos arbatai? Kodėl arbatai? Kodėl padavėjai turi privilegiją jų gauti iš kliento? Kaip apskaičiuoti? O gal iš vis neduoti – ir taip gauna atlyginimą...
Žuvis ir jūros produktai savo maistinėmis savybėmis yra vieni iš labiausiai vertintinų ir rekomenduojamų maisto produktų žmogui. Tai daug baltymų ir mažai kalorijų turintis maistas
Ką veikiate vos pabudę ryte? Štai daugiau nei pusė Britanijos gyventojų pirmiausia užsikaičia arbatinį, idant išmauktų puodelį arbatos.
Norėdami palaikyti kūno formas, kasdien valgykite 3–4 kartus!