Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų
Neskubėkite išmesti produktų – nustebtumėte, kiek gardžių patiekalų galite pasidaryti iš šventinių maisto likučių
Dubenėlis šiltos ir kreminės avižinės košės – tai bene populiariausias pusryčių patiekalas ne tik visame pasaulyje, bet ir Lietuvoje.
Nors ryžiai puikiai papildo bet kokį patiekalą, jie nebūtinai turi užimti tik antraplanę patiekalo rolę
Maisto entuziastai kviečia išbandyti egzotiškų Azijos skonių ar net lietuviškuosius šaltibarščius menančias dešrainių interpretacijas.
Straipsniai
Ar galime maitintis greitai ir sveikai?
Liofilizacija yra vienas iš daugelio džiovinimo būdų, tačiau šiuo metu – geriausias.
Jei mėgstate žuvį, turbūt pastebėjote, kaip keičiasi žuvies ir jūros gėrybių asortimentas Lietuvos didžiuosiuose prekybos centruose
Naujųjų metų sutikimui rekomenduojama patiekti triušieną, tad siūlome jums išmėginti kepto triušio su pomidorų padažu receptą.
Artėjantis šventinis periodas – nelengvas išbandymas skrandžiui
Justina mums parašė, kad ji labai mėgsta baklažanus ...
Šioje knygoje Wilson aprašo daug netikėtų pasekmių, kilusių dėl naujų maisto gamybos ir valgymo metodų
Dauguma žmonių net neįsivaizduoja, kas yra cinamonas, nes yra įpratę, kad tai tik milteliai ar kietos lazdelės.
Kai barmenas sykį neteisingai sumaišė kokteilį ...
Prieš daugiau nei metus laiko keli ką tik studijas baigę jaunuoliai pastebėjo, kad daugelis įmonių, aktyviai besinaudojančių „Facebook”, neturi galimybių...