Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų
Neskubėkite išmesti produktų – nustebtumėte, kiek gardžių patiekalų galite pasidaryti iš šventinių maisto likučių
Dubenėlis šiltos ir kreminės avižinės košės – tai bene populiariausias pusryčių patiekalas ne tik visame pasaulyje, bet ir Lietuvoje.
Nors ryžiai puikiai papildo bet kokį patiekalą, jie nebūtinai turi užimti tik antraplanę patiekalo rolę
Maisto entuziastai kviečia išbandyti egzotiškų Azijos skonių ar net lietuviškuosius šaltibarščius menančias dešrainių interpretacijas.
Straipsniai
Tarp pušynų paskendęs ir prie Nemuno upės vingio prisiglaudęs vienas iš seniausių Lietuvos kurortų. XVIII a. čia buvo aptiktas mineralinis vanduo, o kiek vėliau – ir mineralinis gydomasis purvas, savo gydomosiomis savybėmis prilygstąs garsiausiųjų Europos gydomųjų kurortų purvui
Vi­dur­die­nį – pie­tau­ja­ma, va­ka­rais – pra­mo­gau­ja­ma
Ar žinojote, jog didysis kompozitorius J. S. BACHAS sukūrė kantatą apie kavą, o filosofas I.Kantas gailėjosi, kad aname pasaulyje jam niekas nepaduos puodelio aromatingo gėrimo?..
Vilniuje, Pilies g. 8 atidarytas išskirtinis objektas - vienintelis Lietuvoje tortų muziejus. Pirmojoje, kol kas dar itin kuklioje ekspozicijoje, bus aštuoni neįtikėtinų formų ir skonių tortai, nustebinsiantįs net visko mačiusius saldumynų gurmanus.