Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų
Daugelis savo ryto neįsivaizduoja be gardžios kavos puodelio. Šis ritualas suteikia dienai energijos bei skatina žvaliai kibti į darbus.
Neskubėkite išmesti produktų – nustebtumėte, kiek gardžių patiekalų galite pasidaryti iš šventinių maisto likučių
Dubenėlis šiltos ir kreminės avižinės košės – tai bene populiariausias pusryčių patiekalas ne tik visame pasaulyje, bet ir Lietuvoje.
Nors ryžiai puikiai papildo bet kokį patiekalą, jie nebūtinai turi užimti tik antraplanę patiekalo rolę
Straipsniai
34 valstybių „McDonald's“ restoranuose apsilankęs vyras atskleidžia, kurioje šalyje skaniausia
Druskininkų širdyje įsikūrė Artimųjų rytų įkvėptas restoranas. Jo atmosfera ir valgiai persmelkti Palestinos prieskoniais, kuriuos į Druskininkus parvežė po šią šalį keliavusi restorano direktorė Indrė Armalytė.
Jie yra labai pikantiški, primena šakniavaisių ir truputį mėsos skonį
Kavos minusai ir kavos pliusai
Nors vasara jau į pabaigą ir maudymosi sezonas, panašu, baigiasi, dar kartą pakalbėkime apie tai, iš kur atsiranda papildomi ir nuotaiką gadinantys kilogramai.
Furšetai dažniausiai rengiami šiltuoju metų laiku
Valgomasis česnakas – Allium sativum. Sinonimai: builai, cibulaitis, čekiniai, gudinukai, purkeliai. Česnakas – viena seniausių daržovių, jis augintas dar prieš mūsų erą.
Bulgariškai virtuvei gana artima ir bendrų bruožų turinti - Turkijos virtuvė
Dažnai žmonės vartoja gurmanų salotas su šviežiomis braškėmis, vitamininį braškių kokteilį, virtinius su braškėmis, gaivųjį braškių tortą.