Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų
Kauno Laisvės alėjoje nuo šiol dar didesnis kokybiško maisto pasirinkimas – čia duris atvėrė modernus „Čili pizza“ restoranas,
Jei jūsų Naujųjų metų sutikimo kompanija nebus didelė, gera išeitis šventiniam vakarui išsikepti viščiuką – tik kiek kitaip, nei esate įpratę
Prie puodelio šiltos arbatos ar kvapnios kavos visuomet norisi ir gabalėlio skanaus deserto.
Pistacijos puikiai tiks tiek šventinių kepinių įdarui ar dekoravimui, tiek užkandžių skaninimui.
Straipsniai
Sultinga, aromatinga ir švelniai apskrudusi kalėdinė antis beveik visada greitai dingsta nuo stalo, ypač patiekta su gardžiais pagardais.
Dėl rugštokai karstelėjusio skonio bruknės dažniausiai vartojamos termiškai apdorotos...
Maisto mylėtojai planuodami savo atostogas ieško ypatingų vietų, kuriose galėtų pasimėgauti tikrai geru, vietiniu maistu.
Pagalvojus apie šią duoną, užplūsta sentimentai prisimenant gurmaniškas, lėtas ir įvairiausių skonių kupinas atostogas saulėtoje Italijoje.
Egzistuoja tūkstančiai jo rūšių, tačiau kaip rodo pardavimų duomenys, lietuviai pirmenybę teikia vos kelioms iš jų.
Lašiša gali būti valgoma ir termiškai neapdorota, sūdant pagal skandinavišką Gravlakso receptą ar marinuojant citrusinių vaisių sultyse Sevičės būdu.
Turkijos virtuvė yra viena iš įvairiausių ir turtingiausių pasaulyje – šalis yra tarp Europos ir Azijos, Rytų ir Vakarų kryžkelėje.
Jeigu manote, kad sumuštinis pusryčiams – tai neįdomus ir atsibodęs patiekalas, galvokite iš naujo!
Paprastas, tačiau puikus receptas, kaip sultingus kiaulienos šonkaulius išsikepti namų orkaitėje.
Avinžirnių humusas yra ne tik maistingas, bet ir naudingas.