|
Bukarešto pavadinimas kildinamas iš legendinio piemenėlio Bucuro (Buku) vardo
|
|
Mitybos tikslas – ne tik valgymo proceso malonumas, svarbiausias mityboje – valgymo rezultatas
|
Jei norime maitintis sveikai, į savo racioną privalome įtraukti ir žuvies produktų
|
Septyni bučai ir šimtai įvairiaspalvių gėlių įkvėpė vieną talentingiausių Lietuvos floristų Antaną Mažoną improvizacijoms žvejybos tema.
|
Picajola Antonijo Martuči kilęs iš Padujos, tačiau
|
Nors ir svarbią asmeninę sukaktį už kelių dienų švęsianti dainininkė Birutė Petrikytė, ir ją pasveikinti iš Majamio atskridęs dainininkas Valerijus Leontjevas neabejingi dietoms bei sveikos mitybos principams
|
Dažniausiai svogūnai naudojami kaip prieskoniai – žali, kepti, virti, troškinti, o kartais ir kaip pagrindinis patiekalo ingredientas
|
Puodelis kavos gerai ryto pradžiai, energijai ir žvalumui
|
Viršsvoris – mūsų modernios visuomenės rykštė. Tiesa, kartais net ir
|
„Pusryčius suvalgyk pats! Pietus pasidalink su draugu, o vakarienę atiduok priešui“ - sako liaudies išmintis.
|