Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų

Japonijoje esantis restoranas patiekia pačius keisčiausius patiekalus pasaulyje

Restorane ne tik galite užsisakyti lėkštę traškių tarakonų vietoj keptos duonos, bet ir krokodilo koją
Nuotraukos

 

 

 

 

 

Jei jums sraigės ar varlių šlaunelės atrodo šlykščiai, toliau geriau nė neskaitykite. Mat palyginus su „Noge Chinjuya“ restorane patiekiamais patiekalais, šie atrodo kaip saldainiukai.

Yokohama mieste (Japonija) įsikūrusiame restorane galima paragauti tokių gyvūnų, kuriuos valgyti jums nė nešautų į galvą. 6 metus virtuvei vadovaujantis Fukuoka turi ryšių visame pasaulyje ir gali jums ant stalo patiekti praktiškai bet kokį gyvūną, kokio paprašysite.

kepti tarakonai, kepti vabzdžiai, egzotiniai valgiai, egzotiniai patiekalai

Restorane ne tik galite užsisakyti lėkštę traškių tarakonų vietoj keptos duonos, bet ir krokodilo koją, apkeptą piraniją, salamandrą, skrudintą skorpioną ar kupranugario kepsnį.

Tiesa, restorano asortimentas labai priklausomas nuo metų laiko. Tad jei norėsite paskanauti krokodilo kojos, neskubėkite pirkti bilietų į Yokohamą. Pirmiau pasiskambinkite virtuvės šefui ir pasiteiraukite ar šis turės šviežiai nudobtą krokodilą.

keptos salamandros, japonų virtuvė, egzotiniai patiekalai

Jei manote, kad galbūt bent desertui gausite ką nors įprastesnio – pyragaitį ar ledų. Tai nė nesvajokite, jei kažką panašaus ir gausite, tai vis tiek bus pagardinta sliekais arba kokiais nors vabzdžiais. Atsigerti irgi galėsite tik naminės degtinės, užpiltos ant gyvatės.

Kainos čia kandžiojasi taip, kaip ir dauguma gyvūnų prieš patekdami ant jūsų vakarienės stalo. Pavyzdžiui skrudinta varlė kainuoja 80 eurų, o kepta salamandra – 170 eurų. Skanaus!

 

Info