Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų
Kiekvienais metais receptų paieškos suintensyvėja kalėdiniu laikotarpiu ir piką pasiekia gruodžio mėnesį.
Šį kartą močiutės mėsos kotletukus Simonas gamino iš avinžirnių ir net pats nustebo, kad vegetariška jų versija skoniu nenusileidžia tradicinei.
Dubenėlis šiltos ir kreminės avižinės košės – tai bene populiariausias pusryčių patiekalas ne tik visame pasaulyje, bet ir Lietuvoje.
Gardžiai duonai išsikepti tereikia trijų ingredientų – miltų, vandens ir druskos. Kaip tai padaryti?
Straipsniai
Kiekvienais metais receptų paieškos suintensyvėja kalėdiniu laikotarpiu ir piką pasiekia gruodžio mėnesį.
Šį kartą močiutės mėsos kotletukus Simonas gamino iš avinžirnių ir net pats nustebo, kad vegetariška jų versija skoniu nenusileidžia tradicinei.
Dubenėlis šiltos ir kreminės avižinės košės – tai bene populiariausias pusryčių patiekalas ne tik visame pasaulyje, bet ir Lietuvoje.
Gardžiai duonai išsikepti tereikia trijų ingredientų – miltų, vandens ir druskos. Kaip tai padaryti?
Vertingais patarimais ir ypatingo padažo paslaptimis dalinasi kvalifikuoti, kiekvieną dieną iš įvairių jūros gėrybių sušius, salotas, sriubas ir kitus patiekalus ruošiantys „Sushi Out“ gamybos meistrai.
Nors ryžiai puikiai papildo bet kokį patiekalą, jie nebūtinai turi užimti tik antraplanę patiekalo rolę
Makaronų ir padažo derinimo taisyklės – lietuviams vis dar neatrasta paslaptis.
Nerimo kupinas karantino laikotarpis parodė, kad dažniausiai, norėdami pažaboti stresą, žmonės rinkosi ne sportą, knygas ar kitus prasiblaškymo būdus, bet maistą.
Maisto entuziastai kviečia išbandyti egzotiškų Azijos skonių ar net lietuviškuosius šaltibarščius menančias dešrainių interpretacijas.
Vasarą bakterinių žarnyno infekcijų rizika išauga. O didžiausios grėsmės tyko netinkamai apdoruotuose ar nenuplautuose maisto produktuose bei nešvariose rankose.