Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų
Gražiai dekoruotas stalas su žvakėmis ir jaukiomis detalėmis – tai būdas ne tik pavakarieniauti, bet ir pradžiuginti savo artimuosius.
Užtenka įprastus kvietinius miltus pakeisti kitomis alternatyvomis – štai jums ir naujas pyrago skonis, tekstūra ar net kvapas. Tad kokius juos rinktis ir kokius pyragus kepti?
Lietuvos gyventojų mitybos įpročiai pastebimai keičiasi, o rinkoje atsiranda vis daugiau sveikatai palankesnių produktų – be dirbtinių priedų ir pridėtinio cukraus.
Pasisemkite netradicinių skrebučių receptų idėjų ilgiems ir lėtiems savaitgalio pusryčiams.
Straipsniai
Gražiai dekoruotas stalas su žvakėmis ir jaukiomis detalėmis – tai būdas ne tik pavakarieniauti, bet ir pradžiuginti savo artimuosius.
Užtenka įprastus kvietinius miltus pakeisti kitomis alternatyvomis – štai jums ir naujas pyrago skonis, tekstūra ar net kvapas. Tad kokius juos rinktis ir kokius pyragus kepti?
Lietuvos gyventojų mitybos įpročiai pastebimai keičiasi, o rinkoje atsiranda vis daugiau sveikatai palankesnių produktų – be dirbtinių priedų ir pridėtinio cukraus.
Pasisemkite netradicinių skrebučių receptų idėjų ilgiems ir lėtiems savaitgalio pusryčiams.
Tad kaip pasigaminti košę nenuobodžiai ir kokią rinktis?
Spalio mėnesį Maskvoje įvyks kasmetinio jaunųjų virtuvės talentų konkurso „San Pellegrino Young Chef“ regioninis finalas.
Ir nors kriterijų, pagal ką rinktis duoną – daugybė, iš tikrųjų vienas svarbiausių dažnai yra pamirštamas.
Antradienį Vilniaus paveikslų galerijos kieme – šurmulys ir triukšmas: čia vyksta prancūziško turgaus nuotaikos įkvėpta nacionalinio lygio gastronomijos šventė „Mantinga skonių festivalis 2019“.
Valgyti daugiau namie gaminto maisto, rinktis kokybiškus produktus, reguliariai tikrintis sveikatą ir skirti daugiau laiko miegui
Natūralaus gėrimo be dirbtinių priedų „Barley Bros“ gamintojų užsakymu atlikta apklausa atskleidė, kad maždaug pusė lietuvių teigia pridėtinio cukraus vartojantys kasdien, tačiau taip pat maždaug pusė apklaustųjų stengiasi pridėtinio cukraus vengti.