|
|
Netylant kalboms apie gliuteno poveikį organizmui bei artėjant vaišingoms metų šventėms, kai ragausime ne tik savo, bet ir kitų ruošto maisto – šis ingredientas gali vėl iškelti nemažai klausimų.
|
Tas vasaros pabaigos sodrus kvepėjimas!
|
Kai namai vis dažniau kvepia skaniais pyragais ar sausainiais – galima įtarti, kad šventės išties jau čia pat.
|
Mintis su vaikais padengti švenčių stalą super tėčio vardą pelniusiam Simonui Urbonui atrodo kaip dar viena galimybė prasmingai praleisti laiką su vaikais, paskatinti jų kūrybiškumą, burti šeimą.
|
Lapkričio 28-ąją JAV minima nacionalinė prancūziško skrebučio diena, kuri tampa puikia proga pasimėgauti šiuo gardžiu patiekalu.
|
Gražiai dekoruotas stalas su žvakėmis ir jaukiomis detalėmis – tai būdas ne tik pavakarieniauti, bet ir pradžiuginti savo artimuosius.
|
Užtenka įprastus kvietinius miltus pakeisti kitomis alternatyvomis – štai jums ir naujas pyrago skonis, tekstūra ar net kvapas. Tad kokius juos rinktis ir kokius pyragus kepti?
|
Lietuvos gyventojų mitybos įpročiai pastebimai keičiasi, o rinkoje atsiranda vis daugiau sveikatai palankesnių produktų – be dirbtinių priedų ir pridėtinio cukraus.
|
Pasisemkite netradicinių skrebučių receptų idėjų ilgiems ir lėtiems savaitgalio pusryčiams.
|
Tad kaip pasigaminti košę nenuobodžiai ir kokią rinktis?
|