Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Renginių
Video
Katalogo kategorijų
Jei jūsų Naujųjų metų sutikimo kompanija nebus didelė, gera išeitis šventiniam vakarui išsikepti viščiuką – tik kiek kitaip, nei esate įpratę
Prie puodelio šiltos arbatos ar kvapnios kavos visuomet norisi ir gabalėlio skanaus deserto.
Pistacijos puikiai tiks tiek šventinių kepinių įdarui ar dekoravimui, tiek užkandžių skaninimui.
Moliūgų patiekalais galima pradžiuginti ne tik artimuosius, bet ir savo organizmą: jame gausu svarbiausių žmogui vitaminų, o jame esančios skaidulos padės
Straipsniai
Spalio mėnesį Maskvoje įvyks kasmetinio jaunųjų virtuvės talentų konkurso „San Pellegrino Young Chef“ regioninis finalas.
Ir nors kriterijų, pagal ką rinktis duoną – daugybė, iš tikrųjų vienas svarbiausių dažnai yra pamirštamas.
Antradienį Vilniaus paveikslų galerijos kieme – šurmulys ir triukšmas: čia vyksta prancūziško turgaus nuotaikos įkvėpta nacionalinio lygio gastronomijos šventė „Mantinga skonių festivalis 2019“.
Valgyti daugiau namie gaminto maisto, rinktis kokybiškus produktus, reguliariai tikrintis sveikatą ir skirti daugiau laiko miegui
Natūralaus gėrimo be dirbtinių priedų „Barley Bros“ gamintojų užsakymu atlikta apklausa atskleidė, kad maždaug pusė lietuvių teigia pridėtinio cukraus vartojantys kasdien, tačiau taip pat maždaug pusė apklaustųjų stengiasi pridėtinio cukraus vengti.
Ką gi gaminti, kad neišleistume daug pinigų, bet ir kartu pasistiprintume sveiku pirmuoju dienos maistu.
Iš anksto suplanavus darbo savaitės valgymus į priekį ir skiriant šiek tiek laiko maisto gamybai, galima išleisti kone perpus mažiau pinigų, nei kasdien lankantis maitinimo įstaigose.
Šiais laikais gatvės maistas išgyvena tikrą revoliuciją – prabangius restorano patiekalus vis dažniau keičia viso pasaulio skonių patiekalai, kurių epicentre – sumuštiniai.
Tik iš pirmo žvilgsnio sušių gamybos procesas gali pasirodyti sudėtingas bei reikalaujantis itin daug laiko. Iš tikrųjų, tai greitai paruošiamas maistas.
Vienas didžiausių šių dienų socialinių iššūkių – sumažinti išmetamo maisto kiekius. Jis tampa ypač aktualus vasarą, kai maisto išmetimo kiekiai dar labiau padidėja.