Geriausiai Ispanijos virtuvę apibūdinantis patiekalas, neabejotinai, yra paelija, kurią anksčiau ar vėliau pamėgsta net pats išrankiausias keliautojas.
|
Prancūzišką batoną nesudėtinga pasigaminti namuose – prireiks vos keturių ingredientų.
|
Pagalvojus apie šią duoną, užplūsta sentimentai prisimenant gurmaniškas, lėtas ir įvairiausių skonių kupinas atostogas saulėtoje Italijoje.
|
Egzistuoja tūkstančiai jo rūšių, tačiau kaip rodo pardavimų duomenys, lietuviai pirmenybę teikia vos kelioms iš jų.
|
Lašiša gali būti valgoma ir termiškai neapdorota, sūdant pagal skandinavišką Gravlakso receptą ar marinuojant citrusinių vaisių sultyse Sevičės būdu.
|
Turkijos virtuvė yra viena iš įvairiausių ir turtingiausių pasaulyje – šalis yra tarp Europos ir Azijos, Rytų ir Vakarų kryžkelėje.
|
Jeigu manote, kad sumuštinis pusryčiams – tai neįdomus ir atsibodęs patiekalas, galvokite iš naujo!
|
Paprastas, tačiau puikus receptas, kaip sultingus kiaulienos šonkaulius išsikepti namų orkaitėje.
|
Avinžirnių humusas yra ne tik maistingas, bet ir naudingas.
|
Staiga užgimusi kepėjų banga tiesiog šlavė iš lentynų mieles, miltus ir suleido savo rankas į tešlą.
|