|
Kauno Laisvės alėjoje nuo šiol dar didesnis kokybiško maisto pasirinkimas – čia duris atvėrė modernus „Čili pizza“ restoranas,
|
Pasigaminkite Indonezijoje populiarų „Nasi goreng“ patiekalą – tereikės ryžių, kiaušinių ir daržovių, o šeimai jis nekainuos nė 5 eurų
(
„Nasi goreng“ – pietryčių Azijoje dažnai sutinkamas patiekalas, gaminamas iš keptų ryžių su daržovėmis bei patiekiamas su mėsa, jūros gėrybėmis arba keptu kiaušiniu.
|
Sultinga, aromatinga ir švelniai apskrudusi kalėdinė antis beveik visada greitai dingsta nuo stalo, ypač patiekta su gardžiais pagardais.
|
Geriausiai Ispanijos virtuvę apibūdinantis patiekalas, neabejotinai, yra paelija, kurią anksčiau ar vėliau pamėgsta net pats išrankiausias keliautojas.
|
Prancūzišką batoną nesudėtinga pasigaminti namuose – prireiks vos keturių ingredientų.
|
Pagalvojus apie šią duoną, užplūsta sentimentai prisimenant gurmaniškas, lėtas ir įvairiausių skonių kupinas atostogas saulėtoje Italijoje.
|
Egzistuoja tūkstančiai jo rūšių, tačiau kaip rodo pardavimų duomenys, lietuviai pirmenybę teikia vos kelioms iš jų.
|
Lašiša gali būti valgoma ir termiškai neapdorota, sūdant pagal skandinavišką Gravlakso receptą ar marinuojant citrusinių vaisių sultyse Sevičės būdu.
|
Turkijos virtuvė yra viena iš įvairiausių ir turtingiausių pasaulyje – šalis yra tarp Europos ir Azijos, Rytų ir Vakarų kryžkelėje.
|
Jeigu manote, kad sumuštinis pusryčiams – tai neįdomus ir atsibodęs patiekalas, galvokite iš naujo!
|