|
Kokią mėsą rinktis grilinimui ir kaip ją tinkamai iškepti: griliaus eksperto Tomo Petrylos patarimai
(
Kaip išsirinkti grilinimui tinkamiausią mėsą, ją paruošti ir tobulai iškepti.
|
Kaip neišmesti dar tinkamų vartoti produktų ir sunaudoti turimus maisto likučius.
|
Pastaruoju metu siekiant sumažinti išlaidas ar bent jau kontaktą su kitais žmonėmis, visiems teko pakoreguoti savo apsipirkinėjimo įpročius.
|
Spintelėje užsiliko apdžiūvusių duonos riekelių? Sukate galvą, ką su jomis pagaminti, kad nereikėtų išmesti?
|
Karantino metu žmonėms teko gerokai pakeisti gyvenimo būdą ir ypatingai – valgymo įpročius. Kol tie, kuriems gaminti namuose – vienas malonumas – džiaugiasi kulinariniais atradimais, rečiau besisukantys virtuvėje susiduria su kasdieniu klausimu: „ką valgyti“?
|
Netylant kalboms apie gliuteno poveikį organizmui bei artėjant vaišingoms metų šventėms, kai ragausime ne tik savo, bet ir kitų ruošto maisto – šis ingredientas gali vėl iškelti nemažai klausimų.
|
Tas vasaros pabaigos sodrus kvepėjimas!
|
Gražiai dekoruotas stalas su žvakėmis ir jaukiomis detalėmis – tai būdas ne tik pavakarieniauti, bet ir pradžiuginti savo artimuosius.
|
Užtenka įprastus kvietinius miltus pakeisti kitomis alternatyvomis – štai jums ir naujas pyrago skonis, tekstūra ar net kvapas. Tad kokius juos rinktis ir kokius pyragus kepti?
|
Lietuvos gyventojų mitybos įpročiai pastebimai keičiasi, o rinkoje atsiranda vis daugiau sveikatai palankesnių produktų – be dirbtinių priedų ir pridėtinio cukraus.
|