|
10 naujų pavasario skonių. Kulinarinio turizmo Lietuvoje idėjos: nuo pikniko dvare iki bobausių šventės
(
Kulinarinis turizmas yra absoliutus fenomenas ir sparčiausiai auganti turizmo rūšis tiek pasaulyje, tiek ir Lietuvoje
|
Pakeistos sudėties arba reformuliuotas (angl. – reformulated) maistas yra toks maistas, kuriame sumažintas druskos, cukrų ar riebalų kiekis.
|
Prim.lt skaitytojams neblogai pažįstamas „Motopro“ vadovas Dainius Sakalauskas Naujųjų metų proga
|
Kai lauke šalta, tai ir namuose norisi sočios, šiltos sriubos
|
Dažnai vaikystėje nemėgtos, bet suaugus įvertintos sriubos šiandien išgyvena kulinarinį atgimimą
|
Restoranas maistą patiekia specialiose lėkštėse, kuriose nufotografuotas maistas atrodo tiesiog tobulai
(
Toks malonumas restorano svečiams kainuoja beveik 150 eurų už valandą
|
Nepatikėsite, kad taupydami maistą tuo pačiu sutaupysite ir pinigų
|
Anglijoje gyvenanti Rasa (puslapio „Rasos virtuvės užrašai“ autorė) siūlo išmėginti paprastus, skanius ir minkštus trintų bulvių blynus su pievagrybių įdaru
|
Ar kada nors pagalvojote, jog pačių skaniausių ledų galite pasigaminti namuose?
|
Jau grilio sezonas. Šį kartą noriu pristatyti Viktorijos firminį receptą – triušienos vėrinukus.
|