|
|
Daugelis savo ryto neįsivaizduoja be gardžios kavos puodelio. Šis ritualas suteikia dienai energijos bei skatina žvaliai kibti į darbus.
|
Neskubėkite išmesti produktų – nustebtumėte, kiek gardžių patiekalų galite pasidaryti iš šventinių maisto likučių
|
Makaronų ir padažo derinimo taisyklės – lietuviams vis dar neatrasta paslaptis.
|
Manoma, kad kokybiški makaronai – geltoni ir lygus, kai iš tiesų – yra visiškai priešingai. Tad kaip iš tiesų pasirinkti kokybišką pastą?
|
Spintelėje užsiliko apdžiūvusių duonos riekelių? Sukate galvą, ką su jomis pagaminti, kad nereikėtų išmesti?
|
Karantino metu žmonėms teko gerokai pakeisti gyvenimo būdą ir ypatingai – valgymo įpročius. Kol tie, kuriems gaminti namuose – vienas malonumas – džiaugiasi kulinariniais atradimais, rečiau besisukantys virtuvėje susiduria su kasdieniu klausimu: „ką valgyti“?
|
Kaip užvirti gauromečio arbatą?
|
Tad kaip pasigaminti košę nenuobodžiai ir kokią rinktis?
|
Greito, bet kokybiško maisto, kitaip tariant, fast casual tipo restoranas „No Forks“ išsiplėtė. Jo patiekiamas buritas, takus ir kitus meksikiečių virtuvės patiekalus nuo kovo 1 d. galima bus rasti ir prekybos centre „Ozas“.
|
Kaip iš tikrųjų išsirinkti kokybišką produktą ir ko ieškoti jo etiketėje?
|