|
|
Šiuolaikinis gyvenimo ritmas bei požiūris į sveikatą Europoje, JAV ir apskritai visame pasaulyje diktuoja naujas maisto kultūros tendencijas.
|
Daugelis iš mūsų sunkiai įsivaizduotų kasdienybę be kavos – su jos puodeliu pradedame kone kiekvieną rytą, be jos neapsieina ir susitikimai su draugais ar kolegomis
|
Vaikų ir suaugusiųjų mylimas sumuštinis dažnai nėra laikomas sveiku maistu, tačiau mitybos specialistas prof. dr. Rimantas Stukas teigia, kad sumuštinis – be reikalo nuvertinamas.
|
Vitaminų įkrovimo receptai, kuriuose reikalingiausių mikroelementų, tokių kaip geležis, B grupės vitaminai, vitamino D ir K bei kurkumino yra pakankamai daug.
|
Valentino dieną poros didelį dėmesį skiria originalumui: nekasdieniški SPA malonumai, vakarienės ant namų stogų, romantiški koncertai.
|
Net aštuonių restoranų Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje šefai šįryt atsikels kaip geriausi Baltijos šalyse
|
Restorano „Toli Toli“ dviejų metų gimtadienio proga – klasikinių kokteilių variacijos ir Vidurio rytų užkandžiai
(
Nuo šiol kurorto lankytojus jų pamėgta vieta kvies ne tik ragauti gardžių patiekalų, bet užsukti ir vakare bei pasimėgauti kokteliais bei prie jų derančiais užkandžiais
|
Greitai kintanti oro temperatūra, vangiai įsibėgėjantis šildymo sezonas, žvarbus vėjas ir pilkas rudeninis lietus nulemia, jog vis dažniau subjūra nuotaika ir sumažėja ne tik energijos kasdieniams darbams, bet pradeda varginti kosulys, sloga ir prasta savijauta.
|
Pritrūkote idėjų, ką pasigaminti pietums?
|
10 naujų pavasario skonių. Kulinarinio turizmo Lietuvoje idėjos: nuo pikniko dvare iki bobausių šventės
(
Kulinarinis turizmas yra absoliutus fenomenas ir sparčiausiai auganti turizmo rūšis tiek pasaulyje, tiek ir Lietuvoje
|