Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Video
Katalogo kategorijų

Nepriklausomas Vision atstovas

Biologiškai aktyvūs maisto papildai. Išsami specialisto konsultacija. Profesionalūs patarimai.
Kontaktiniai duomenys
.
.
tel.: +370-610-64688
aldona@prim.lt
Raktiniai žodžiai
Maisto papildai, konsultavimas, patarimai, prekyba.
Pagrindinės kategorijos
Kitos kategorijos
Nuotraukos
Žemėlapis
Duomenys atnaujinti: 2024.03.28       Peržiūrėta: 7839    

Veiklos sritis

Kompanija "Vision International People Group" - viena stambiausių kompanijų, šiandien pristatanti pasaulio rinkoje prekes sveikatai ir ilgaamžiškumui.

Vision produkcija gaminama griežtai laikantis tarptautinių GMP standartų, sertifikuota ir užregistruota visų šalių, kuriose kompanija vykdo savo veiklą, oficialiose institucijose. Prekės su kokybės ženklu „Vision International People Group" patenka į rinką tiesioginio platinimo būdu per nepriklausomų distributorių tinklą.

Sąlygos, kuriomis gyvena šiuolaikinis žmogus, dažniausiai yra nepalankios jo sveikatai. Kartais jų neįmanoma pakeisti. Bet vis dėl to daugumą iš jų, turinčių įtakos žmogaus sveikatos būklei, galima pakeisti. Vienas iš pavyzdžių galėtų būti mūsų mityba, miego ritmas, tarpusavio bendravimas ir pan. Visi šie faktoriai yra individualaus pasirinkimo rezultatas, kurį renkasi žmogus, remdamasis savo asmenine vertybių sistema. Būtent vertybių sistema apsprendžia žmogaus elgesį, jo įpročius, prioritetus. Visa tai yra vadinama gyvenimo stiliumi.

Puikios Sveikatos Pasirinkimas - tai asmeninis žmogaus pasirinkimas. Vis dėlto, vienam žmogui toks pasirinkimas nėra lengvas. Žmogui reikalinga bendraminčių pagalba, kadangi mes dažniausiai esame verčiami padaryti svarbius asmeninius sprendimus sąlygomis, kai blokuojama teisinga informacija; pavyzdžiui, mus spaudžia triukšminga reklama, kuri įtikinėja mus pirkti prekes, kurios yra kenksmingos mūsų sveikatai, kaip pavyzdžiui cigaretės, alkoholis, greitas maistas ir kt. Pasipriešinti tokiai ,,reklamos tironijai" yra įmanoma tik drauge su bendraminčių, sąmoningai apsisprendusių sveikatos labui, pagalba.

Šiandien tūkstančiai žmonių visame pasaulyje turi būti dėkingi VISION distributoriams, PSP filosofijos skleidėjams, padedantiems teisingai pasirinkti. Tokiu būdu Kompanijos kuriama „sveikuolių" bendruomenė yra švyturys, į kurio šviesą orientuosis visi sveikai mąstantys pasekėjai.


ĮMONĖS PASIŪLYMAI
G yra organinis adaptogenas, turintis platų veikimo spektrą
Augimas ir energija
Becukrė kramtomoji guma su vitaminu D3 ir probiotikais dantų emalio stiprinimui ir karieso profilaktikai.
Greitai veikiančios Là P atkuriamosios ampulės suteikia odai švytėjimo ir švelnumo.
Là J. Augalų kamieninių ląstelių kremas. Jauninantis atkuriamasis kremas Là J su augalinėmis kamieninėmis ląstelėmis suteikiantis odai sveiką spindesį.
Gali apsaugoti nuo laisvųjų radikalų ir sulėtinti senėjimo procesus
Multivitaminų kompleksas – visapusiška pagalba akių sveikatai.
Mano imunitetas — mano tvirtovė
Vision Di Guard nano - padėkime savo kepenims
Skirtas viso organizmo ir odos atjauninimui
Gamtinis antidepresantas, šalinantis tuštumos jausmą, sumažėjusį pasitikėjimą savimi, bejėgiškumą. Grąžina gyvenimo džiaugsmą, norą gyventi ir jausti iš to malonumą.
Pilnavertis fitoestrogenų, vitaminų ir mineralų rinkinys brandžios moters sveikatai ir grožiui palaikyti. Atitolina klimakso pradžią, palengvina jo simptomus
Rekomenduojamas kaip biologiškai aktyvus maisto papildas – papildomas probiotinių mikroorganizmų (bifidobakterijų ir laktobacilų), pieno rūgšties mikroorganizmų, fruktooligosacharidų šaltinis.
Gyvenimas su apsauga! Unikalūs gaminiai, kuriuose puikiai dera naujas stilingas dizainas ir nanotechnologijos.
Kiekvienam, norinčiam akivaizdžiai pagerinti savo gyvenimo kokybę
"Classic Hit" liniją sudaro universalūs, natūralūs biologiškai aktyvių maisto papildų mišiniai, teigiamai veikiantys organizmą.
Gamtinis antibiotikas. Priešuždegiminis kompleksas vyrams. Veiksminga šlapimo ir lytinės sistemos problemų atsiradimo profilaktikos priemonė.
Kalcio šaltinis vaiko kaulams ir dantims stiprinti aktyvaus augimo laikotarpiu.
Natūralus GS kompleksas - subalansuota antioksidantų ir maistinių medžiagų formulė, palaikanti odos drėgmės balansą ir natūralų spindesį.
Là S itin drėkinančiame hialurono serume yra labai koncentruotas aktyvus didelės ir mažos molekulinės masės hialurono rūgšties kompleksas
Aktyvių 100% natūralių ingredientų kompleksas sveikiems dantims ir dantenoms, sniego baltumo šypsenai ir gaivui kvėpavimui unikalioje tabletės formoje.
Organizmo valymas ląstelių lygmenyje, imuniteto stiprinimas. Natūrali pagalba imunitetui.
Rekomenduojamas miegui gerinti ir atsparumui didinti streso atvejais. Padeda šalinti nerimo pojūtį.
Nereikia laukti tos akimirkos, kai kalcio trūkumas pradės kenkti Jūsų išvaizdai ir sveikatai. Pradėkite tuo rūpintis jau dabar.
Natūralus kompleksas galintis sumažinti sunkuma kojose, jų tinimą, kraujagyslių, „žvaigždučių“ susidarymą ir galintis kovoti su lėtiniu veniniu nepakankamumu.
Maisto papildas sąnarių stiprinimui.
Polinesočiųjų riebiųjų rūgščių kompleksas, būtinas normaliai visų organų ir sistemų veiklai, pirmiausia - širdžiai, kraujagyslėms, smegenims ir odai.
Biologiškai aktyvių papildų, įeinančių į "Family Hit" preparatų sudėtį, poveikis yra skirtas palaikyti žmogaus sveikatai bet kuriuo jo gyvenimo periodu.
Visada atsiminkite: tikras grožis negali sušvytėti be sveiko, vitaminais pripildyto organizmo
Gelis visiems gyvenimo atvejams
Produktai gauti iš natūralių augalinių žaliavų, naudojant naujausias mokslo technologijas