Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Video
Katalogo kategorijų

Plėtra, UAB

Ortopedinė medicinos technika, krūtų protezai, silikoniniai krūtų keltukai, ortopediniai minkšti prietaisai, reikmenys. Gamyba.
Kontaktiniai duomenys
Mituvos g. 8
50131 Kaunas
tel.: +370 37 312014
faks.: +370 37 311600
info@pletra.lt
http://www.pletra.lt
Įmonės darbo laikas
I - V 8.00 – 16.30
Raktiniai žodžiai
Nuotraukos
Žemėlapis
Duomenys atnaujinti: 2024.03.28       Peržiūrėta: 4608    

    Uždaroji akcinė bendrovė "Plėtra", įsikūrusi 1990 metais Kaune, Lietuvos ortopedinių įmonių asociacijos narė, yra vienintelė gamybinė įmonė Baltijos šalyse, gaminanti elastinius silikoninius krūties protezus.

Bendrovėje projektuojami, išbandomi ir serijiniu būdu gaminami ortopediniai gaminiai. Pagrindinę įmonės gamybos apimtį sudaro elastinių silikoninių krūties egzoprotezų gamyba. Per metus mes pagaminame apie 3000 egzoprotezų, o tai sudaro 100% Lietuvos rinkos pagal tokio pobūdžio produktą. Gaminame 36 modifikacijų – skirtingų dydžių ir formų – krūties egzoprotezus. Metinė įmonės apyvarta - 450 000 Lt., kuri, didėjant rinkos poreikiams, turi tendenciją nuolat augti. Bendrovėje gaminami ir kiti ortopediniai gaminiai iš silikono bei PVC: krūtų keltukai, įvairios šildyklės, kojos pirštų plėstuvai ir pan. Visi mūsų gaminiai yra aprobuoti LR Sveikatos apsaugos ministerijoje, gaminami iš aukščiausios kokybės, nekenksmingų žmogaus sveikatai medžiagų ir kokybe nenusileidžia užsienio šalyse gaminamiems analogams.

Mūsų gaminami krūties egzoprotezai yra 100% valstybės kompensuojami ortopediniai gaminiai. Pagrindiniai platintojai Lietuvoje – AB "Ortopedijos technika" ir IĮ "Pirmas žingsnis".

Šiuo metu įmonėje dirba 11 žmonių, iš jų 10 darbuotojų turi aukštąjį inžinerinį išsilavinimą.

Bendrovės vadovas Vidas Cechanavičius, kalbėdamas apie "Plėtros" perspektyvas, labai humanišką savo įmonės misiją nusako keliais sakiniais:

"Mes manome, kad labai svarbu sumažinti grėsmingai augantį krūties vėžio atvejų skaičių, ypač tuos atvejus, kai diagnozuojama vėlyvosiose ligos stadijose, ir moterims lieka vienintelė išeitis – krūties rezekcija. Prevencijos tikslais neseniai paruošėme naują gaminį - asmeninį "testą" (miniatiūrinį muliažą) smulkiems krūties augliukams aptikti, kai liga dar tik prasideda. Jis platinamas kartu su gydytojos onkologės Editos Juodžbalienės parengta krūtų savikontrolės metodika "Ar sveikos?" Mūsų manymu,šiuo leidiniu turėtų pasidomėti visos moterys, netgi jaunos merginos, kurioms dar tik virš dvidešimties.

Moterims, kurios jau yra patyrusios šią fizinę ir psichologinę traumą – netekusios krūties, mes gaminame krūties egzoprotezus, kurie tikrai patogūs nešioti, estetiški ir individualiai pritaikomi. Tikiuosi, jie ne vienai moteriai padės išspręsti tokio pobūdžio psichologines ir fizines problemas.

Apskritai, ortopedinių priemonių gamyba – nesvarbu, ar tai būtų krūties protezas, ar mažas, bet naudingas kojos pirštų plėstuvėlis – kilnus darbas, priverčiantis susimąstyti apie tai, kad sveikieji gana dažnai neįvertina problemų, su kuriomis susiduria ligoniai, svarbos ir mastelių."


ĮMONĖS PASIŪLYMAI
Vaistų dėžutė - atmintinė padės Jums lengvai prisiminti kokių ir kiek gydytojo paskirtų vaistų reikia suvartoti per dieną ir per savaitę. Tai ypač aktualu pagyvenusiems žmonėms ar ligoniams, kuriems paskirti ne vieneri vaistai
Mūsų gaminiai, pagaminti iš nekenksmingų žmogaus sveikatai medžiagų, atitinka įmonės standartus bei technines sąlygas. Jie yra aprobuoti LR Sveikatos apsaugos ministerijos ir kokybe nenusileidžia analogiškiems užsienio gamintojų gaminiams.