Samadeva

Samadeva – Dervišų medicina. Prieš tapdama Dervišų medicina, Samadeva visų pirma buvo gyvenimo, geros savijautos ir sveikatos menas.
Kontaktiniai duomenys
Vilnius
Vilnius
tel.: +370 613 49500
mob.: +370 618 83743, +370 614 26955
samadeva.lt@gmail.com
www.samadeva.lt
Raktiniai žodžiai
Pagrindinės kategorijos
Žemėlapis
Duomenys atnaujinti: 2024.03.29       Peržiūrėta: 4939


Samadevos esmė yra harmonizuoti žmogaus prigimtį su pagarba gamtai. Iš to seka, kad kalbama apie organizmo savigydos jėgų stiprinimą, remiantis aiškia mintimi, pozityviomis emocijomis, harmonizuojančiais judesiais, sveika mityba, teisingu kvėpavimu, vengiant stresų ir fizinės bei psichologinės pusiausvyros praradimo.

Pagal Samadevą žmoguje egzistuoja savireguliacijos jėga, kuri natūraliai jį palaiko geroje savijautoje, bet tuomet, kai ši jėga yra išbalansuota,  žmogaus sveikata sutrinka ir vystosi ligos. Tam, kad vėl atstatyti šią jėgą į pusiausvyrą galima ją paveikti fiziniu ar psichologiniu būdu: judesių, masažo, kvėpavimo pratimų pagalba; gamtinių vaistų, augalų, eterinių aliejų ekstraktų pagalba; pradedant kitaip maitintis, stengiantis laikytis minčių higienos, suvokiant negatyvių, konfliktinių emocijų, fizinių ir psichologinių traumų pasekmes; per muziką, žodžius ir t.t.

Samadeva šalia visų gydymo funkcijų, visų pirma yra ligų profilaktikos ir sveikatos palaikymo sistema, kas netrukdo jai būti efektyvia esant įvairiems susirgimams ir stipriems pažeidimams, o taip pat dar labiau efektyvia esant psichosomatiniams ir chroniškiems susirgimas, kuriuos beveik visada galima sušvelninti, o kai kada ir visai išgydyti.