ŽALIA SVAJA, UAB

Aplinkos projektavimas, apželdinimas, laistymo sistemos, apšvietimo sistemos, vejos, patalpų dekoravimas kambariniais augalais
Kontaktiniai duomenys
.
Kaunas
tel.: +370-613-98444
edita@zaliasvaja.lt, zeldiniuprojektavimas@gmail.com
www.zaliasvaja.lt
Raktiniai žodžiai
Aplinkos projektavimas, apželdinimas, laistymo sistemos, apšvietimo sistemos, vejos, patalpų dekoravimas kambariniais augalais, aplinkotvarka
Pagrindinės kategorijos
Kitos kategorijos
Žemėlapis
Duomenys atnaujinti: 2024.03.28       Peržiūrėta: 6124

UAB “Žalia Svaja” įsikūrė 2003 ankstyvą pavasarį. Projektuojame tiek gamybinių, tiek privačių teritorijų aplinką. Suprojektuosime ne tik želdinius,gėlynus, bet ir takelius, apšvietimą ir laistymo sistemas. Ruošiame projektus su landšafto projektavino programa su 3D vizualizacijomis.

Atsakymai į jums rūpimus klausimus: Apželdinimo projektavimo ir įrengimo eiliškumo, laistymo sistemos ir apšvietimo įrengimo klausimais. Ruošdami projektą, aptariame darbų eiliškumą, o vėliau juos ir prižiūrim.Kad savo teritorijoje gerai jaustumėtės jis turi atitikti Jūsų poreikius, todėl rengiame tik individualius apželdinimo projektus.

Nuolat domimės naujovėmis, lankomės užsienio parodose, savo klientams siūlome daug naujovių nuo sklypo želdinimo idėjų iki terasų ar vazonų apželdinimo vazonuose… Visada suteiksime kvalifikuotą konsultaciją augalų ar vejos priežiūros ir augalų kenkėjų ar ligų klausimais, o pageidaujant atvyksime pas Jus. Mūsų išskirtinis bruožas – tai kad rūpinamės savo klientais po gerbūvio sutvarkymo darbų, o į iškilusius klausimus dar ne vienerius metus konsultuojame.

Norinčius išmokti rūpintis savo augalais pačius – apmokome, patariame kada ir kokius darbus reikia atlikti, parodome konkrečiai kaip genėti dekoratyvinius augalus ar bonsus, kada ir kuom tręšti.

Facebook’o paskyroje yra vedami seminarai, mokymai. Ten rasite daug sezoninių patarimų, galėsite stebėti mūsų darbą.

Paslaugos