Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Video
Katalogo kategorijų
Kiauliena, kaip ir vištiena, išlieka mėgstamiausios lietuvių mėsos rūšys, o atėjus grilinimo sezonui, gardžius kiaulienos nugarinės kepsnelius pasiruoš ir išsikeps net virtuvės naujokai.
Sultinga, aromatinga ir švelniai apskrudusi kalėdinė antis beveik visada greitai dingsta nuo stalo, ypač patiekta su gardžiais pagardais.
Geriausiai Ispanijos virtuvę apibūdinantis patiekalas, neabejotinai, yra paelija, kurią anksčiau ar vėliau pamėgsta net pats išrankiausias keliautojas.
Prancūzišką batoną nesudėtinga pasigaminti namuose – prireiks vos keturių ingredientų.
Straipsniai
Nors ryžiai puikiai papildo bet kokį patiekalą, jie nebūtinai turi užimti tik antraplanę patiekalo rolę
Manoma, kad kokybiški makaronai – geltoni ir lygus, kai iš tiesų – yra visiškai priešingai. Tad kaip iš tiesų pasirinkti kokybišką pastą?
Keliautojas ir žurnalistas Orijus Gasanovas teigia, kad lietuviai panašiausi į amerikiečius, nes mėgsta riebius mėsainius su daug padažo, sūrio ir kepta šonine.
Vėlyvieji pusryčiai – tai karantino metu itin išsiilgtas savaitgalio ritualas, kuris asocijuojasi su marškinėliuose virtais kiaušiniais, minkštais blyneliais ar gardžiais skrebučiais.
Pastaraisiais metais technologijų gamintojai vis labiau orientuojasi į žmonių buities sąlygų gerinimą, todėl namų robotai tampa dar populiaresni ir pažangesni.
Kai namai vis dažniau kvepia skaniais pyragais ar sausainiais – galima įtarti, kad šventės išties jau čia pat.
Užtenka įprastus kvietinius miltus pakeisti kitomis alternatyvomis – štai jums ir naujas pyrago skonis, tekstūra ar net kvapas. Tad kokius juos rinktis ir kokius pyragus kepti?
Lietuvos gyventojų mitybos įpročiai pastebimai keičiasi, o rinkoje atsiranda vis daugiau sveikatai palankesnių produktų – be dirbtinių priedų ir pridėtinio cukraus.
Pasisemkite netradicinių skrebučių receptų idėjų ilgiems ir lėtiems savaitgalio pusryčiams.
Ir nors kriterijų, pagal ką rinktis duoną – daugybė, iš tikrųjų vienas svarbiausių dažnai yra pamirštamas.