|
Nors ryžiai puikiai papildo bet kokį patiekalą, jie nebūtinai turi užimti tik antraplanę patiekalo rolę
|
Manoma, kad kokybiški makaronai – geltoni ir lygus, kai iš tiesų – yra visiškai priešingai. Tad kaip iš tiesų pasirinkti kokybišką pastą?
|
Keliautojas ir žurnalistas Orijus Gasanovas teigia, kad lietuviai panašiausi į amerikiečius, nes mėgsta riebius mėsainius su daug padažo, sūrio ir kepta šonine.
|
Vėlyvieji pusryčiai – tai karantino metu itin išsiilgtas savaitgalio ritualas, kuris asocijuojasi su marškinėliuose virtais kiaušiniais, minkštais blyneliais ar gardžiais skrebučiais.
|
Pastaraisiais metais technologijų gamintojai vis labiau orientuojasi į žmonių buities sąlygų gerinimą, todėl namų robotai tampa dar populiaresni ir pažangesni.
|
Kai namai vis dažniau kvepia skaniais pyragais ar sausainiais – galima įtarti, kad šventės išties jau čia pat.
|
Užtenka įprastus kvietinius miltus pakeisti kitomis alternatyvomis – štai jums ir naujas pyrago skonis, tekstūra ar net kvapas. Tad kokius juos rinktis ir kokius pyragus kepti?
|
Lietuvos gyventojų mitybos įpročiai pastebimai keičiasi, o rinkoje atsiranda vis daugiau sveikatai palankesnių produktų – be dirbtinių priedų ir pridėtinio cukraus.
|
Pasisemkite netradicinių skrebučių receptų idėjų ilgiems ir lėtiems savaitgalio pusryčiams.
|
Ir nors kriterijų, pagal ką rinktis duoną – daugybė, iš tikrųjų vienas svarbiausių dažnai yra pamirštamas.
|