|
Valgyti daugiau namie gaminto maisto, rinktis kokybiškus produktus, reguliariai tikrintis sveikatą ir skirti daugiau laiko miegui
|
Iš anksto suplanavus darbo savaitės valgymus į priekį ir skiriant šiek tiek laiko maisto gamybai, galima išleisti kone perpus mažiau pinigų, nei kasdien lankantis maitinimo įstaigose.
|
Tik iš pirmo žvilgsnio sušių gamybos procesas gali pasirodyti sudėtingas bei reikalaujantis itin daug laiko. Iš tikrųjų, tai greitai paruošiamas maistas.
|
Vienas didžiausių šių dienų socialinių iššūkių – sumažinti išmetamo maisto kiekius. Jis tampa ypač aktualus vasarą, kai maisto išmetimo kiekiai dar labiau padidėja.
|
Žinomi sveikos mitybos puoselėtojai griovė mitus, kad sveikai maitintis – brangu, sunku ir nesotu
(
Renginyje kalbėję žinomi sveikos mitybos puoselėtojai pasidalino ne tik savo receptais, patirtimi, bet ir patarimais, kurie padėjo griauti dažnai pokyčius mityboje stabdančius mitus, kad sveikai maitintis yra brangu, sunku ir nesotu.
|
Mitybos specialistas, profesorius dr. Rimantas Stukas dalinasi patarimais, kaip iš tikrųjų pasirinkti sveikatai palankų šviesios duonos kepinį.
|
Tinkamai parinkti indai papuoš Jūsų stalą ir pavers jį magiška vieta susibūrimui. Tačiau kaip nesuklysti ir sukurti būtent tokį stalo dekorą, kokio norite?
|
Kaip iš tikrųjų išsirinkti kokybišką produktą ir ko ieškoti jo etiketėje?
|
Kai žvarbus rudens vėjas ir lietus dovanoja peršalimo ligas, visi suskumba stiprinti imunitetą ir ieško efektyviausių būdų nugalėti blogą savijautą.
|
Kaip kintant maisto racionui ne tik pasirinkti sveikatai palankius produktus, bet ir tuos, kurie padėtų saugoti figūros linijas?
|