Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Video
Katalogo kategorijų
Kiauliena, kaip ir vištiena, išlieka mėgstamiausios lietuvių mėsos rūšys, o atėjus grilinimo sezonui, gardžius kiaulienos nugarinės kepsnelius pasiruoš ir išsikeps net virtuvės naujokai.
Sultinga, aromatinga ir švelniai apskrudusi kalėdinė antis beveik visada greitai dingsta nuo stalo, ypač patiekta su gardžiais pagardais.
Geriausiai Ispanijos virtuvę apibūdinantis patiekalas, neabejotinai, yra paelija, kurią anksčiau ar vėliau pamėgsta net pats išrankiausias keliautojas.
Prancūzišką batoną nesudėtinga pasigaminti namuose – prireiks vos keturių ingredientų.
Straipsniai
Surengti šventę namuose. Malonumas didelis, bet pripažinkim, ir vargo nemažai.
Buvęs modelis, tinklaraštininkė Justina Česnaitė Jarutė yra įkvepiantis pavyzdys kiekvienam, norinčiam atrodyti dailiau ir gyventi sveikiau.
Greitai kintanti oro temperatūra, vangiai įsibėgėjantis šildymo sezonas, žvarbus vėjas ir pilkas rudeninis lietus nulemia, jog vis dažniau subjūra nuotaika ir sumažėja ne tik energijos kasdieniams darbams, bet pradeda varginti kosulys, sloga ir prasta savijauta.
Mažėja žmonių baimė pirkti internetu. Verslininkai tuo naudojasi ir kuria naujas internetines parduotuves. Akivaizdu, kad tai tampa nebe mados reikalu, o būtinybe ir rimtai apgalvotu žingsniu.
Japonų virtuvės maistas laikomas vienu iš sveikiausių ir maistingiausių pasaulyje.
Mūsų maisto kokybė veikia mūsų intelektą
Tos pačios prekės kaina Lietuvos interneto parduotuvėse gali skirtis kone per pus
Apie tai gerai žinojo ir mūsų proseneliai bei močiutės. Tad vertėtų prisiminti šią puikią gamtos dovaną mūsų odai.
Šis „E“ priedų šeimos atstovas tikriausiai kelia daugiau ginčų, nei visi kiti. Jis plačiai naudojamas visokiausiuose maisto produktuose ir gaminiuose. Ar šis velnias toks baisus kaip piešiamas?
Medžiagų apykaita, tai nenutrūkstantis procesas, kai