Ieškoti tarp:
Įmonių
Straipsnių
Pasiūlymų
Skelbimų
Video
Katalogo kategorijų
Stresas vadinamas šiuolaikinio amžiaus rykšte, o nerimas tampa kone neatsiejama daug dirbančio ir nuolat skubančio žmogaus būsena.
Vaistinėms sulaukus šimtatūkstantinių medicininių kaukių siuntų, vaistininkas Marius Lukštaraupis primena, kaip teisingai užsidėti respiratorius ir vienkartines kaukes.
Pastaruoju metu žmonės susidūrė su dar nepatirtais iššūkiais. Nuolat atnaujinamos naujienos apie koronavirusą kursto nerimą dėl baimės susirgti, o karantinas tampa sunkiu psichologiniu išbandymu.
Koronavirusu Lietuvoje užsikrečiant vis daugiau žmonių, vaistininkai įspėja imtis visų atsargumo priemonių, stabdant užkrato plitimą.
Straipsniai
Gan staigūs orų pokyčiai – puiki terpė daugintis virusams, o mums – susirgti.
Nuo praėjusių metų rudens galioja Sveikatos apsaugos ministro įsakymas, leidžiantis sloguojantį vaiką leisti į mokymo įstaigą.
Šiuo metu Lietuvoje cukriniu diabetu serga apie 120 tūkst. žmonių. Tačiau dar bene tiek pat nenutuokia, kad jau turi šiam susirgimui būdingų sveikatos pakitimų.
Žmonės ne visada susimąsto, ką tepa sau ar savo vaikams ant žaizdų ir kokios žalos mūsų organizmui gali pridaryti netinkamai pasirinkti dezinfekciniai preparatai.
Pavasarį kaip niekada norisi jaustis lengvai, o ir poreikis pajudėti išauga.
Kaip atpažinti pirmuosius ligos požymius ir kaip užkirsti kelią tolimesniam jos vystymuisi.
Atliktos visuomenės apklausos duomenys verčia sunerimti – kone kas antras vyresnio amžiaus šalies gyventojas (60 proc.) patiria vienokių ar kitokių nemalonių virškinimo sutrikimų.
Kaip viską suspėti ir neišprotėti, nėra tik retorinis klausimas. Su tokia problema susiduria daugelis talentingų verslininkų ir vadybininkų, nerimaujančių, kad gali kažką svarbaus pražiopsoti savo gyvenime.
Pusryčius turėtų valgyti kiekvienas subalansuota mityba besirūpinantis žmogus, kuris nori palaikyti tolygų kūno svorį ir turėti pakankamai energijos. Visgi, koks laikas pirmajam dienos valgiui yra pats tinkamiausias?
Sakoma, kad nuo 30-ies metų mūsų virškinimo sistema pradeda senti, vadinasi, gaminti vis mažiau virškinimo fermentų.